GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #3

Сьогодні у нас свято - Остання Барикада святкує день народження! Їй виповнилось два роки! Ми довго йшли до того, щоб на Майдані Незалежності відчинився 100% український мистецько-гастрономічний простір - і тепер відкриваємо сучасну Україну тисячі гостей щодня.
Як святкуємо? Збираємось із друзями на келих вина та концерт фантастичних "Шпилястих кобзарів". Приєднуйтесь! 

До речі, ОБ - це ще і 100% український бар. Точніше, п'ять барів. Щоб ви могли насолоджуватись шоу фонтанів на Майдані, ми відкрили бар у скляному куполі просто біля Лядських воріт. Тут є пиво й наливка - і все по 19 гривень. 

Ще один бар відчинився на Городецького. Check-in Kyiv Bar. Щоб знайти вхід до нього, доведеться зайти у шафу в ресторані Chicken Kyiv. А там - авторські коктейлі, присвячені Києву (всі по 98 гривень!), чудові люди і шалена, п'янка атмосфера секретного Києва.
Так, вхід - за чекіном у соцмережах.

Їхати на Воздвиженку варто як мінімум заради нових бургерів у Crab`s Burger. Наприклад,  за surf&turf с мармуровою яловичиною й тигровими креветками коштує всього 98 гривень.

В Канапка-бар - холодний сидр, устриці, сендвічі з пастрамі та стейком із тунця, пінца з чотирма сирами. Готуємо за сім хвилин, пакуємо у крафт, щоб можна було взяти з собою.

Навпроти - Канапа. Якщо вас розгублює меню нової української кухні, просто замовляйте дегустаційний сет за 698 грн. Тут щучий кав'яр по-одеськи, холодець з зайця та фазана, фірмовий борщ зі свинячими вушками, в'яленою грушею та чорносливом, чорні вареники з судаком та копченим салом, картопляними сферами з зобною залозою та котлетою по-київськи з сирним соусом.

А в "Канапі" у Варшаві - нове літнє меню. Холодник з буряком та раковими шийками, йуа-гра з карамелізованою грушею, вареники (польською - пирОги) з кров'янкою та сирним соусом. І все це - на трьох поверхах затишного маєтку або в саду серед жасмину.  

Якщо стане спекотно, йдіть на Бессарабку. Тут в "Бессарабії" - окрошка з м'ясом краба та креветками за 98 гривень. Або тартар з гребінця чи карпачо з лосося. Теж за 98 гривень. Або рапанів з картоплею та паприкою за 128. 

В "Охоті на овець" теж багато цікавого. Наприклад, салат з качкою по-пекінськи (129), дімсами (115) та льодяний гострий суп куксі за 125. Ідеальний баланс смаків!

В "Білому Наливі" у Києві та Луцьку як завжди - двіж. Сидр, наливки, лимонад, устриці, хот-доги та пироги. По 29 гривень. Музика. Найстильніші черги. Все, як ви любите. 

Вриваємось в літо!

UP