Канапа. Варшава. Нове меню

Нове меню «Канапи». Літо!

Українське літо вже у Варшаві! Сад "Канапи" тоне у квітах, охолоджується південне вино до затишної розмови. А ще ми оновили меню, щоб спіймати усі смаки літа для вас. Нове меню, нові ціни, нові враження!

До легкого білого вина обирайте устриці (за 8 злотих!). До міцних напоїв - кав'яр лосося, щуки або осетра.

Не забудьте спробувати бестселери "Канапи": паштет з печінки качки та курки з морквяним мусом (19 злотих), холодець із кролика з хроном та гірчицею (19 злотих), фуа-гра з карамелізованою грушею та вишнево-винним соусом (29 злотих) або мариновану у білому вині (22 злотих) та равликів у часниковому соусі (29 зл.).

Якщо плануєте романтичну вечерю при свічках, нехай вони будуть найсмачнішими у світі. Ні, це не жарт - це ароматні свічки з вершкового масла з часником, які подаються зі свіжоспеченим хлібом. Справжня магія!

Салати. Легкі, по-літньому яскраві. Наприклад, з копченою качкою, листям шпинату та цикорію і томатами (22 злотих) або з м’ясом раків та медово-гірчичним соусом (22 злотих).

У спеку радимо замовити холодний буряковий суп з раковими шийками, редисом, яйцем та свіжим огірком (22 злотих). Але найпопулярніша (перша) страва - безумовно, борщ. Ми подаємо червоний борщ зі свинячими вушками, чорносливом, копченою грушею та пампушками (25 злотих).

А тепер - основні страви. Звісно, легендарна котлета по-київськи з картопляним пюре з трюфельним маслом (42 зл.). Знамениті чорні вареники з судаком та копченим салом (22 зл.), з картоплею та гусячою печінкою (22 зл.) та з кров’янкою (22 зл.). Смажений на грилі осетр з сирним соусом та пюре з зеленого горошку (49 зл.). Качина грудка з вишнево-винним соусом та морквяним пюре (42 зл.). Каре ягняти з запеченою картоплею та перцевим соусом (49 зл.).

А на десерт - традиційні вареники з вишнею (22 зл.), домашній сорбет (6 зл.), галицькі сирники (14 зл.), три види локального сиру з домашнім джемом (22 зл.) або класичні торти.

До зустрічі в "Канапі"!

вул. Нарбута, 10, Варшава.

UP