Краш-тест RONIN: 7 варіантів вечері за 10 доларів

Продовжуємо розвіювати міфи про те, що вишукані ресторани – це завжди «дорого». Сьогодні поговоримо про RONIN – ресторан японсько-перуанської кухні Nikkei, якій розташувався в футуристичній будівлі, оточеній квітучим садом. Тут є власна парковка, три літні тераси та творчій простір для дітей. І так, тут також можна повечеряти, витративши не більше 10 доларів. Підготовили для вас 7 варіантів такого меню.

Варіант 1

Бургер-рол – одна з трендових сучасних страв. Зазвичай вони готуються з делікатесними продуктами.  Ніжна булочка, м'ясо лобстера та соус. Нічого зайвого! І, звісно, келих ігристого до цього.

Бургер-рол з лобстером (248 гривень) + брют GASTROFAMILY (39 гривень) = 287₴/10,5$

Варіант 2

Варіант справді поживної вечері. Спочатку – севіче. Це традиційна перуанська страва з риби, маринованої з чилі, цибулею та лаймом. Іноді її подають з соусом «молоко тигра» - на основа томатів та манго. В RONIN готують севіче з лосося, тунця, сібаса та дорадо.
А після такого смачного та яскравого «аппетайзера» саме час замовити великий бургер з мармуровою яловичиною.

Севіче з лосося з соусом "молоко тигра" (128 гривень) + бургер з мармуровою яловичиною (149 гривень)278₴/10,2$

Варіант 3

Легка та вишукана вечеря починається з келиха вина та суші в стилі Nikkei – з жовтоперим тунцем та грейпфрутом. Після цього – салат з восьминогом та копченим вугром. Смачного!

Салат з восьминогом та копченим вугрем (198 гривень) + Nikkei-суші з тунцем та грейпфрутом (49 гривень) + брют GASTROFAMILY (39 гривень) = 286₴/10,5$

Варіант 4

Каусас – ще одна традиційна перуанська страва, яка виявляється ближчою, ніж здається на перший погляд. Вона готується з картоплі, м’яса або риби та різних овочів. Радимо спробувати в RONIN каусас з мармуровою яловичиною, фуа-гра, кумкватом, бейбі-кукурудзою та картоплею з трюфельним соусом. Звісно, під келих вина.

Опалена яловичина та фуа-гра з трюфельною картоплею (228 гривень) + Шардоне GASTROFAMILY (39 гривень) = 267₴ /9,8$

Варіант 5

Це одна легка вечеря в стилі Nikkei. Тірадіто – популярна японсько-перуанська страва з тонких скибок свіжої сирої риби піл соусом. Пропонуємо замовити тірадіто з трюфельною сальсою та японський сівід-салат з тигровими креветками..

Сівід салат з креветками (149 гривень) + тірадіто з тунця з трюфельною сальсою (128 гривень) = 277₴ /10$

Варіант 6

Вечеря, максимально насичена екзотичними смаками – це Nikkei-суші з лососем, червоним кав’яром та авокадо та з сібасом, халапеньо і лаймом, тонкі скибочки мармурової яловичини в соусі з маракуйї та келих прохолодного вина.

Біф татакі з теріякі соусом і соусом з маракуйї (128 гривень) + Nikkei-суші з сібасом, халапеньо та лаймом(49 гривень) + Nikkei-суші з лососем, авокадо та червоним кавяром (49 гривень) + брют GASTROFAMILY (39 гривень)  = 265₴ /9,8$

Варіант 7

Антікучос – перуанська страва, яку готували з давніх-давен. Це шашлички, приготовані на відкритому вогні. Зараз їх готують не лише з м’яса, але й з риби та морепродуктів. Замовляйте, наприклад, антікучос з тигрових креветок з овочами в перуанському стилі, а до них – чудову гарячу закуску: карамелізований баклажан під соусом ден-місо. 

Антікучос з тигрових креветок з овочами та соусом (198 гривень) + насу-місо баклажан з карамелізованим ден-місо (69 гривень) = 267₴ /9,8$

Адреса: Зоологічна, 10

Телефон для бронювання: 068 713 1414