Теппан-меню в RONIN

Ви, певно, помітили, що на кожному з поверхів та на літніх террасах RONIN встановлені теппан-які – японські контактні грилі у вигляді величезних металевих пластин. На них ми готували безліч інгредієнтів для смачних страв, але тепер ми пропонуємо щось особливе – окреме теппан меню.

Які переваги приготування їжі на теппані?

Приготування їжі на теппані має декілька суттєвих переваг:

Величезна площа грилю та висока температура дозволяють готувати страви майже моментально: продукти нібито «запечатуються», а весь сік залишається всередині.

Усі страви на теппані готуються безпосередньо при гостях – вони бачать, що та з яких продуктів готується, можуть оцінити свіжість та рівень якості.

Гість стає безпосереднім учасником процесу. Більше того, диригентом, який скеровує кухара. Він може обрати будь-які продукти та зміксувати їх. Якщо гість полюбляє натуральний смак продуктів, то під час приготування на теппані, до них додадуть мінімум солі та спецій, може, лише трохи лимонного соку або ж вершкового масла – теж за бажанням, звісно. Якщо гість полюбляє вибухові поєднання, його страви будуть «доводити до смаку», додавати спеції та оригінальні соуси. Приготування їжі на теппані завжди несе в собі елемент захоплюючого шоу.

Теппан – це універсальний інструмент. На ньому можна і обсмажувати, і тушкувати продукти. Це чудовий простір для творчості.

Теппан-меню «Збери сам»

Все просто: ви самі обираєте ідеально свіжі продукти у тій кількості, яка вам до вподоби, а ми безпосередньо при вас готуємо їх, враховуючи всі ваші побажання. Ідеально для тих, хто цінує насичений натуральний смак риби та морепродуктів.

* ціна вказана за 100 грамів

Тунець – 179 гривень

Восьминіг – 199 гривень

Лосось -119 гривень

Камчатський краб – 499 гривень

Тигрова креветка – 139 гривень

Гребінець – 199 гривень

Сібас – 129 гривень

Гарнір – 99 гривень

Крім того, ми трохи поекспериментували та обрали ті поєднання риби, морепродуктів, соусів та гарнірів, що вважаємо найбільш вдалими. Надалі цей розділ меню ще буде змінюватися до доповнюватися. Тож попереду час чудових відкриттів.

Гречана локшина і лосось-татакі

Ціна - 279 гривень

Поєднання гречаної локшини з манговим соусом, сезонними овочами та скибочками лосося-татакі. Все це готується на теппані за лічені хвилини.

Рис з філе сібаса та жовтим карі

Ціна  – 359 гривень

Чудовий баланс смаків: обсмажений на теппані рис, обсмажене до золотавої скоринки філе сібаса та насичений соус карі.

Хвіст лобстера з овочами і зеленим карі

Ціна -  369/729 гривень

Як ми готуємо цю страву? Спочатку тушкуємо на теппані цибулю, солодкий перець та фіолетову капусту в зеленому карі, потім додаємо половинку або ж цілого лобстера і обсмажуємо до готовності.

Блакитний краб з жовтим карі (2 або 4 штуки)

Ціна – 399/699 гривень

Блакитний краб, незважаючи на те, що «розбирати» його досить непросто, має своїх поціновувачів. І ми розуміємо їх: смакові властивості м’яса  цього краба просто неперевершені. Ми обсмажуємо крабів на теппані та подаємо із яскравим жовтим карі.

Рис карі та кейл з креветками

Ціна – 249 гривень

Проста і корисна страва: поєднання рису, креветок, кейлу, який взагалі вважається суперфудом. 

вул Зоологічна, 10

телефон для бронювання: 068 713 1414