- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Друзі, поснідаємо? Як завжди, недільного ранку збираємося в «Останній Барикаді», аби пити, їсти (цього разу ми навіть зробили два різних дегустаційних сети), говорити про гастрономію та просто насолоджуватися життям. Минулого разу вели розмову про вино, цього разу в центрі уваги – пиво.
Пиво – як напій, пиво – як їжа, пиво – як культ та навіть цивілізаційний вибір. Що таке «крафтове пиво»? Як обирати та дегустувати його? В яких куточках світу шукати найцікавіші зразки цього напою? Що таке «пивна миля» та спільного між пивом та спортом? Поговоримо про все це, а ще про локальні броварні та навіть про ролі жінок в індустрії пивоваріння.
Лана Світанкова
пивна ентузіастка, перекладачка, дописувачка у журналі про пиво, «та, що говорить» в
Олексій Волков
шеф-редактор ресторанного порталу Kyiv.RestaurantNEWS.com.ua, протягом 5 років проводить пивні екскурсії в Харкові, Києві та Львові. Організатор Hop Cup Ukrainian Open Beer Awards.
Модерує бесіду: Банько Марія
Меню (варіант 1)
- Келих вина (брют, біле або червоне)
- Устриця
- Паштет з гусячої печінки
Меню (варіант 2)
- Varvar Golden Ale
- Копчена ципа
- Пастрамі
Ціна: 175 гривень.
Коли: 24 лютого, неділя, 11:00
Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності