- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Такі вихідні, що все й одразу: футбол, фанати, День Києва, ще й свято Трійці. Як завжди, розповідаємо: що робити, куди йти, щоб було добре і смачно.
Для тих, хто полюбляє гучні компанії та нові знайомства. Тут все зрозуміло: замість тісної фан-зони – на тому ж Хрещатику сидр, устриці та найкрасивіші люди міста. В «Білому Наливі». Цього вікенду працюватимемо щонайменше до другої ночі, щоб ніхто не пішов ображеним. Авоську для прогулянок містом – з сидром та наливками – можна забирати прямо без черги.
Друзям з Луцька теж пощастило – у них є власний «Білий Налив». Відкрили на другому поверсі ТЦ «Портcity». Все те, що ви так любите, по тій самій ціні в 29 гривень – менше 1 євро.
Де ще буде гучно та весело? В «Останній Барикаді», звісно. Зробили аж п’ять барів. Покращили навігацію. Словом, йдіть прямо на фонтани, що на Майдані – а там ми вас зустрінемо, покружимо, нагодуємо, зробимо щасливими. Ще й ціни втричі нижчі, ніж буквально місяць тому. Фантастика!
Трохи далі від шуму, але теж в центрі – «Ватра» й Chicken Kyiv.
«Ватра» вже увімкнула фонтани і налаштувалась готувати понад 1000 порцій реберець BBQ по 99₴, бургерів з креветками й фуа-гра по 98₴, пастрамі-сенвічів на день. Мармурова яловичина 21 дня витримки вже чекає. Холодильники забиті відрубами. Є все, щоб віддавати ваші улюблені рибаї та портерхауси за 15 хвилин.
Гастрономічний символ міста Chicken Kyiv теж не відстає. Одразу перевірте себе, чи вмієте правильно їсти котлету по-київські (щоб, у разі чого, могли й іноземців навчити). Робите акуратний надріз, берете за кістку-папільотку і виливаєте все ароматне масло та м’ясний сік просто на трюфельне пюре. Далі їжте так: трішки соковитої курки з хрумкою паніровкою, трішки пюре з салатом. Це таке поєднання текстур та смаків, таке захоплення! Спробуйте!
Зовсім поряд з центром подій – «Бессарабія». Добре і на терасі, і в залах. З дев’ятої готуємо ваші улюблені сніданки: круасани з лососем, сирники з рікоти, яйця Бенедикт. Все по 49-69₴ - 2-3 євро за ідеальний гастрономічний ранок. Звісно, щодня готуємо найкращий сіфуд. Приходьте компаніями, беріть будь-які тартари по 98₴: лосось, морський гребінець, дорадо, тунець, сібас), цілу фалангу королівського краба за 198₴ та будь-яку охолоджену рибу з вітрини – від бичків і ставридки до камбали й жовтоперого тунця – і ми тут же її приготуємо за вашим смаком.
На Андріївському – двіж. В «Канапка-барі» бургер зробили ще соковитішим і смачнішим. Пастрамі-сендвіч, пінца з сотирма сирами, сендвіч зі стейком із тунця або піта з фалафелем – все по 69 гривень. Віддаємо максимум за 5-7 хвилин. Можна їсти на місці (на літній терасі, наприклад), можна брати з собою та гуляти Подолом.
Просили «солоденького»? Додали в меню Київський торт по 69₴ та дивовижні шоколадні цукерки «з українськими смаками». З салом, грибами, гречкою, кінзою, ферментованим часником. По 29 гривень. Звучить дивно, але смак – бомба. Беріть собі й на подарунок.
З «Канапою» все ясно. Тут черга за чорними варениками, паштетом та борщем у капусті. Але ми готові прийняти близько 1000 гостей на день. Команда працює, як годинник. Чекаємо на вас!
Якщо спуститися на Воздвиженку, тут – тиша і спокій. Якщо справді хочете сховатися від натовпу туристів, тут – ідеальне місце. В Crab’s Burger / Рибаlove відчинили вікна, повні акваріуми та вітрини. Завжди є привід для половинки лобстера за 398₴, бургера з котлетою із королівського краба за 298₴ або плато морепродуктів.
В «Любчику» - нестримний сабантуй, наша власна Одеса. Велика порція цаци – 49₴, півкіло окрошки – 39₴, кказанок мідій – 89₴. Життя як чудо. Вічне свято!
В Oxota na Ovets – як завжди: красиво, затишно, святково. Ваш улюблений льодяний куксі, наваристий фо, том-ями і каррі. Ще більше роллів. Гарантовано найкраща у Києві качка по-пекінськи та стейки. Для діток, само собою – Babyrock.
Про RONIN ви й самі все знаєте. Там такий сад, що любов. Пікніки щодня. Babyrock розважає діток, поки батьки беруть собі по пляшці вина, севіче, шашлички-антикучос, сіфуд-плато, дімсами й все інше, улюблене.
В «Барсуці» з неділі нове меню. Дуже чекаємо на ваші відгуки! Сподіваємось, що ідеальні яйця Бенедикт по 26₴, стейк із лосося за 149₴, Карбонара по 98₴ - це якраз те, що ви б хотіли для затишного сніданку, обіду чи вечері на Печерську.
Вибачте, що так дешево. І з найкращих продуктів.
Любимо вас!
До зустрічі!