Gastrofamily дайджест #4

Власна радіостанція, take away у «Канапка-барі», діджей-сети в «Білому Наливі» та Check-in Kyiv Bar – а які у вас плани на вікенд?

Тепер у нас є власна радіостанція

«Остання Барикада» продовжує рости: тепер у мистецько-гастрономічного простору з майданчиком важливих подій, п’ятьма українськими барами та музеєм новітньої історії є власна радіостанція – «Радіо ОБ». Очолила його Дар’я Мангубі (екс-виконавчий продюсер радіо «Аристократи»), а перші подкасти з’явились вже на День народження ОБ.

Окрім найкрутішої української музики, слухайте півдюжини (поки що, далі більше) авторських радіошоу про історію гастрономії, вино та літературу, український шоубіз, незнайомий Київ та діліться враженнями.

О так, у середу виходимо у прямий ефір з Дмитром Борисовим!

Слухати за посиланням

Еногастрономічні вечори – все літо!

А ще ми засумували за нашими традиційними еногастрономічніми вечорами, і вирішили влаштовувати їх протягом всього літа! Разом з Аллою та Іваном Плачковими, співвласниками української виноробні «Колоніст», що у Придунайській Бессарабії. Почали, звісно, з ресторану «Бессарабія». За три години ви забронювали практично весь ресторан на 19 червня і залишили заявок на кілька дегустацій наперед – от що значить любити українське!

Обіцяємо, таких еногастрономічних вечорів буде багато – і ми роззнайомимось з українським вином та людьми, які його створюють, продегустуємо українські і не лише делікатеси – і проведемо це літо з особливим задоволенням. Слідкуйте за анонсами!

В «Канапка-барі» з’явилась послуга take away

Гуляйте Андріївським узвозом і замовляйте з собою улюблений пастрамі- або туна-сендвіч, бургер з мармуровою яловичиною і тигровими креветками, пінцу з чотирма сирами або пітц з фалафелем, йогуртовим соусом та хумусом. Або київський торт. Або пару устриць за 69 гривень.

Беріть до цього будь-який напій за 29 гривень (брют, вино, пиво, сидр, різні соки абощо).

Як завжди, віддаємо замовлення за 7 хвилин – і гарно упакуємо з собою для прогулянки Києвом.

Нові правила BabyRock!

Ще крутіші розваги для малечі, ще приємніший відпочинок для батьків!

 І нові ціни: тепер перебування дітей коштує 200 грн за 1 годину, а кожна наступна година – 100 грн!

Як розважатимуться дітлахи увесь цей час?

Навчаться готувати натуральний хот-дог з органічною сосискою (м’ясною з курки або вегетаріанською із пшеничного білка – сейтану), органічним томатним соусом, соусом песто і пшеничною булкою.

Гратимуться на Kinect (гонки, танці та спорт), відправляться на екскурсію до ресторану, пройдуть кілька навчальних ігор на Ipad. Все це керується аніматором, який завжди буде поряд з вашою дитиною. І смачно пообідать за корисним та смачним меню, яке ви можете обрати самостійно при реєстрації.

А ще — нові солодкі пропозиція святкування Днів народжень!

Деталі за посиланням

Новий курс Borysov/Metro Academy: як керувати рестораном?

23-24 червня Дмитро Борисов та команда топ-менеджерів його компанії прочитають інтенсивний курс

"Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном".

Це практичний курс для новачків, тих, хто хоче відкрити свою справу, та для тих, хто вже потрапив в цей бізнес.

У програмі курсу:

відкриття ресторану: від ідеї до першого прибутку

бюджетування та ефективна бізнес-модель

маркетинг та PR

менеджмент в ресторані, організація роботи кухні, бару і сервісу

закупки, логістика та ефективний склад

сучасні підходи до HR та мотивації команди

правила створення меню та барної карти, що продають

А також:

кулінарні майстер-класи

дегустації вин, крафтового пива, кави та сирів

індивідуальні консультації

гала-вечерю

 

Зареєструватися й уточнити деталі за посиланням

або номером телефону +380 (98) 507-75-35

Що спробувати на вихідних?

Делікатесні і доступні морепродукти в Crabs` Burger | Рыбаlove:

камбала-плейс з овочами та картоплею - 198 гривень

велика порція мідій з білим вином - 87 гривень

тигрові креветки-гриль - 198 гривень

Або ось "Бессарабія" 14 червня святкувала День блогера: у чудовій компанії київських блогерів, брютом та улюбленими південними делікатесами. 

 

Морепродукти й біле вино — ідеальний дует у таку погоду. Просто обирайте на льодяній вітрині "Бессарабії" свіжу рибку та морських гадів:

лосося, саргана чи барабулю (по 149₴)

бачка-кнута (98₴)

морського гребінця чи бейбі-каракатиць (по 198₴)

Та пляшку білого сухого. 

Або їдьте на Зоологічну, в тихий літній сад ресторану Ronin. Тут все: м'які пуфи на траві, охолоджене просеко та улюблені делікатеси:

Nikkei-роли (198₴)

Антикучо, смажені на тепані (всі по 198₴)

Хрусткі тостадітас (98₴)

Бургер-роли з лобстером (248₴).

Поки дітки розважатимуться в оновленому Babyrock, батьки можуть розслабитись на одній з чотирьох терас та насолодитись літом.

У "Білому Наливі" щоп'ятниці та щосуботи - запальний діджей-сет: найкрасивіша черга міста запалює просто на Хрещатику.

Як і в секретному Check-in Kyiv Bar, де на вас щодня чекають коктейлі по 98 гривень.

Чудових вам вихідних, друзі!

Побачимось у Києві ;)