- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
15 січня офіційно розпочинає роботу новий заклад, до створення якого долучилася команда ресторанів Дмитра Борисова.
Ресторан називається Churrasco Grill, і однією з його головних особливостей є подача м’яса, закусок та соусів без обмежень – за фіксовану плату в 269 гривень.
Спочатку гостю подають сет закусок (хумус, паштет, крем з чорної квасолі, мариновану бринзу, цвітну капусту з каррі, соління, смажені гриби), різноманітні соуси та свіжоспечений хліб. Після цього кожні 8 хвилин до кожного столу підносять шампури з різноманітним м’ясом: мариновану в паприці яловичину, кебаб з баранини, свинячий ошийок та реберця BBQ, курячі стегна та медові крильця, пряні сосиски, а потім подають ананас в соусі світ-чилі.
Подавати м’ясо будуть доти, аж поки гість сам не покладе знак «досить».
Крім того, в ресторані можна буде замовляти страви з основного меню: різноманітні закуски, салати, рибу та, звісно, багато м’ясних позицій.
Цитати з меню:
Устриця з томатно-імбирним соусом – 39 гривень
М’ясний суп-гуляш – 79 гривень
Бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини – 99 гривень
Хумус з тигровими креветками на грилі – 119 гривень
Рибай з витриманої мармурової яловичини – 219 гривень.
Де: Івано-Франківськ, Лесі Українки, 4
Час роботи: з 11:00 до 23:00
Офіційний початок роботи: 15 січня, з 11:00 (з 13 січня працює в тестовому режимі)
Сторінка у Facebook