КРАШ-ТЕСТ "Бессарабії": 7 ВАРІАНТІВ ВЕЧЕРІ ЗА 10 ДОЛАРІВ

Продовжуємо «знешкоджувати» стереотипи про «дорогі рибні ресторани» та тестуємо «Бессарабію».  Що плануємо? Чудову вечерю, яка буде коштувати не більше 10 доларів. В центрі міста. Звісно, з делікатесами та вином. Так, це цілком реально. Маємо для вас щонайменше 7 варіантів.

Варіант 1

Легкість. Вишуканість. Делікатесні продукти, які варто і можна собі дозволяти, не чекаючи на особливий привід. Кав’яр (червоний кав’яр форелі або щучий – по-одеськи – перебитий до стану вершкової піни), до нього - свіжоспечений хліб та домашнє вершкове масло, свіжі устриці та ігристе вино.

Устриця Фін де Клер (по 39 гривень) + червоний кав'яр форелі (198 гривень) + брют GASTROFAMILY (39 гривень)  = 276₴/10,5$

Варіант 2

Ситна вечеря. Спочатку –  тартар з тигрової креветки з гуакамоле, а потім surf&turf бургер з мармуровою яловичиною, креветками та сиром. Звісно, подається з картоплею-фрі. Звісно, до цього пасує пляшка Coca-Cola..

Тартар з тигрових креветок з гуакамоле (118 гривень) + surf&turf бургер з мармуровою яловичиною та тигровими креветками (148 гривень)266₴/10$

Варіант 3

Універсальний варіант: легкий салат та стейк з риби. Наприклад, грецький. До нього – філе лосося або жовтоперого тунця з шпинатом. Смачного!

Грецький салат з фетою та оливками каламата (89 гривень) + стейк з лосося або жовтоперого тунця (169 гривень) = 258₴/9,8$

Варіант 4

Чудовий чорноморський делікатес: ніжні рапани, смажені з паприкою та молодою картоплею. Ціла пательня! А в якості закуски можна обрати будь-яке карпаччо: з дорадо, лосося, тунця, сібаса чи, знову ж таки, з рапанів..

Тартар з жовтоперого тунця (118 гривень) + рапани, смажені з картоплею та паприкою (128 гривень) = 246₴ /9,3$

Варіант 5

Класична вечеря в французькому стилі. Ескарго – запечені з духмяними травами равлики, хрусткий багет та легкий паштет з курячої печінки.Класична вечеря в французькому стилі. Ескарго – запечені з духмяними травами равлики, хрусткий багет та легкий паштет з курячої печінки.

Запечені бессарабські равлики з багетом (198 гривень) + легкий паштет з курки (69 гривень) = 267₴ /10$

Варіант 6

Спочатку – класичний салат «Цезар» з куркою та келих ігристого. Після – холодна окрошка з м’ясом королівського краба. Ідеально для спекотного липня..

Салат "Цезар" з куркою (98 гривень) + окрошка з королівським крабом та тигровими креветками (98 гривень) + келих ігристого вина (39 гривень) = 225₴ /8,9$

Варіант 7

Спочатку - ідеально свіжі морепродукти на льоду. Делікатесні білоногі креветки або ж равлики-булоти. Потім - насичений суп з трьома видами рибами. 

Білоногі креветки на льоду з соусом коктейль (148 гривень) + бессарабський рибний суп з лососем, сібасом та дорадо (128 гривень) = 276₴ /10,5$

Адреса: Бессарабська площа, 7

Телефон для бронювання: 098 356 8686