- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Весна. Азійська витонченість. Легкі, але яскраві смаки. Таким ми побачили пісне меню в ресторані Oxota na Ovets. Ми просто обрали найкращі сезонні продукти та улюблені азійські техніки і створили якомога більше справді неординарних страв.
Морква, буряк, гарбуз… Знайомі незнайомці, потенціал яких далеко не завжди використовується навіть на 5%. Ми змінили це. Буряк з трюфельною олією та кедровими горіхами – це ідеальний весняний тартар. Медова морква з кунжутом – геніальна простота та захоплення смаком. Гарбузовий крем-суп з деревними грибами та кокосовим молоком – одна із найпопулярніших стравв сезону.
Натхнення перетворює найпростіші продукти на вибухові смаки, гастрономічні емоції. Додамо до овочевих слайсів мояші (смачні та корисні соєві паростки) та понзу (один з найвідоміших японських соусів з соком юзу, рисовим вином мірін та бульйоном дасі) – отримаємо збалансовану страву, яскраву як з естетичної, так і гастрономічної точки зору.
Сівід-салад з горіховим соусом, салат з печених овочів, спрінг-роли з овочами, місо-суп з соусом вакаме і тофу - універсальна класика, яка завжди до смаку.
Нарешті, в Києві ви можете щодня їсти улюблену страву подорожей Південною Азією – пак-чой WOK з чилі та кеш’ю.
Що ще? Безліч поживних страв, як от жовтий каррі з деревними грибами, фруктами та кешью, смажений рис WOK з овочами та деревними грибами, скляна локшина з овочами та соєвими паростками, кіноа з овочевою сальсою….
На десерт радимо запечені фрукти з сорбетом із лісових ягід.
Бажаємо вам яскравих гастрономічних вражень!
До зустрічі. Телефон для бронювання: 067 406 4156