Mushlya. Нове меню: марлін, авокадо-салати та тортилья

Разом з шеф-кухарем бренду Дмитром Опанасенком розповідаємо про те, які нові страви варто спробувати в Mushlya. Звісно, про устриці, мідії та сендвічі з тунцем ви і так все чудово знаєте. 

Марлін

Пам’ятаєте величезну рибу, з якою відчайдушно змагався старий з повісті Хемінгуея? А що, якщо ми скажемо, що ви можете цю рибу спробувати в Mushlya?
За всіма ознаками герой літературного сюжету – це марлін. Величезний, надзвичайно сильний та швидкий. 5 метрів в довжину, до 800 кілограмів в тілі та вміє розганятися до 110 кілометрів у воді.
Спіймати такого – ой як не просто. Але недарма це цінний делікатес. Пружний, ніжний за текстурою та має смак ще більш виразний та незвичний, ніж смак тунця. 

«Марлін – це особлива риба. Дуже важлива приготувати її так, аби зберегти неймовірний смак. Я раджу її всім хто полюбляє тунця, але шукає чогось ще більш екзотичного. Тож ми створили цілу лінійку страв – від тартару до стейків та сендвіча з марліном».  

Вже зараз в Mushlya можна спробувати:

Тартар з марліна (марлін, японський майонез, йогурт, огірок, зелена цибуля та кав’яр тобіко), подається з грінками та лимоном - 59 гривень
Стейк з марліна з салатом, картопляними діпами, лимоном та соусом крем-чилі - 98 гривень
Сендвіч з марліном, карамелізованою цибулею та манговим соусом - 69/89 гривень

 

Крім того, ми додали гаряче плато XL з делікатесною рибою на грилі. Замовляйте стейки з лосося, тунця, дорадо та марліна з гарнірами та соусами — за 289 гривень.

 

Авокадо-салат

Втомилися від салатів, в яких дві скибочки авокадо? Ось альтернатива: салат, який подається в половинці авокадо. 
«Це легка збалансована страва. В основі — авокадо. Крім того, тартар з риби або тигрових креветок, кіноа, гострий соус шрірача, світ-чилі, томати чері та кав’яр тобіко». 

Авокадо-салат з лососем - 98 гривень
Авокадо-салат з тунцем - 98 гривень
Авокадо-салат з вугрем - 98 гривень
Авокадо-салат з тигровими креветками - 98 гривень

Тортілья 

Мексиканський настрій? Легко. Буде дуже поживно, пряно та, звісно, смачно. Тортілья стара, як світ. Це коржик, в який загортають все найсмачніше та їдять тисячами різних способів.
«Ми обрали пшеничну тортилью, додаємо но неї тунець татакі або ж лосось, айолі та світ-чилі, мікс салатів, свіжий та маринований огірок, а також карамелізовану цибулю. Все це можна їсти ножем та виделкою, або загортати_як_шаурму та смакувати навіть на ходу». 

Тортілья з тунцем69 гривень
Тортілья з лососем - 69 гривень

 

Рамен

Стільки в України існує видів борщу, стільки в Японії видів рамену. Ця страва з’явилася в Китаї, стала візитівкою Японії та врешті-решт захопила весь світ. І ми розуміємо чому. Бо неймовірно насичений м’ясний або рибний бульйон. Бо смачна та поживна локшина. Бо неймовірна кількість комбінацій додаткових інгредієнтів – він тигрових креветок до маринованих яєць. Бо величезні порції. І саме таких страв хочеться восени. Це «затишна» їжа. Вона зігріває, надає сил та завжди поліпшує настрій. 

«Ми вирішили зробити рибний рамен. Насичений бульйон хондаші на основі тунця, соєве молоко та кунжутна олія. Це – основа, в яку додаємо яєчну локшину, соєві паростки, зелену цибулю, кунжут та тигрові креветки. Сподіваємося, що восени наш рибний рамен стане одним з улюблених супів». 
   
Рамен з тигровими креветками - 98 гривень

В різних закладах мережі Mushlya меню може несуттєво відрізнятися.
Тут ви можете знайти актуальні меню всіх ресторанів.
Київ
Mushlya Cafe, Велика Васильківська, 43
Переглянути меню
Mushlya Cafe, Русанівський бульвар, 1
Переглянути меню
Mushlya Cafe, Оболонський проспект, 26
Переглянути меню
Mushlya, Спаська, 5 (станція метро "Контрактова площа")
Переглянути меню
Mushlya, Хрещатик, 25
Переглянути меню
Mushlya, 
Басейна, 2 (Gastrofamily Food Market)
Переглянути меню
Харків
Mushlya Cafe, Павлівський майдан, 10
Переглянути меню
Івано-Франківськ
Mushlya Cafe, вул. Мельничука, 16Б
Переглянути меню
Черкаси
Mushlya, Хрещатик, 188
Переглянути меню