- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Вітер змін дістався нашого скверу на Городецького. Зустрічайте оновлене меню Chicken Kyiv!
Перейдемо одразу до справи, друзі. Ви запитували за комплексні сніданки за 98 гривень з ігристим, яйцями-пашот з лососем, паштетом та кав'яром? Тадаммм - і вони в новому меню!
- Келих ігристого або кава на вибір
- Етажерка зі свіжоспеченим хлібом з різними намазками
- Основна страва на вибір: яйця-пашот з лососем, спаржею та соусом, сирники чи оладки з медом та сметаною, омлет, гранола, авокадо-тост, мигдальний круасан, яєчня з ковбасками або вівсяна каша на молоці.
І все це - 98 гривень!
Звісно ж, будь-яку страву можна замовити окремо.
Подаємо сніданки щодня з 8:00 до 12:00, в будні - з 9:00 до 15:00.
А ще зверніть увагу на власну випічку та десерти: наприклад, булочку з корицею (29₴), медовик зі згущеним молоком (69₴), київський торт (69₴) чи Павлову з маракуйєю (69₴) абощо. Тих, хто любить солоденьке, але турбується про свою фігуру, частуємо супер-фудами без борошна, цукру та масла - з манго та малиною або з керобом та маракуйєю. Ну погодьтесь, як же солодко починати день з мигдального круасана чи наполеона!
Йдемо далі. Холодні закуски, мммм. По-перше, дві устрички з лимоном (79 гривень) - делікатес, який подавали ще в перших ресторанах Києва двісті років тому. Обов'язково спробуйте яйця, фаршировані печінкою тріски (89₴) та справжній олів'є з раковими шийками (98₴). Або мімозу з червоним кав'яром (69₴).
Далі - два види жульєнів (з курки та краба), курячі крильця lolly-chicken (99₴) та вареники: з куркою (79₴) та крабом (258₴).
Перші страви - всі по 49₴: і борщ, і курячий бульйон з локшиною, і окрошка!
Переходимо до класики - котлети по-київськи з трюфельним пюре та овочами. Ви знаєте, як правильно їсти Chicken Kyiv? Спершу її проколіть виделкою, щоб не оббризкатись вершковим маслом. Найкраще - якомога ближче до кістки. Потім зробіть надріз - так, щоб розтоплене вершкове масло розтеклось по пюре. Відріжте шматочок з хрустким паніруванням, прихопіть трішки трюфельного пюре з маслом - і насолоджуйтесь гастрономічною історією Києва.
І, як личить ресторану київської кухні, в меню також яловичі медальйони з соусом деміглас (189₴), куряча грудка зі спаржею (98₴) та крабові котлети з соусом біск (259₴).
А ще - улюблені молочні коктейлі з дитинства, ідеальне морозиво і коктейльна карта, присвячена Києву... але про це - дуже-дуже скоро ;)