Оновлене меню в «Барсуці: смажені мізки, молоді овочі та безліч цікавих ідей

«Барсук» ніколи не зраджує собі та своїм друзям: він розвивається, шукає та знаходить нові смаки, але завжди залишається знайомим, затишним місцем з космополітичною їжею, приготованою з коханням та натхненням. Літо «Барсук» зустрічає з оновленим меню, в якому ми продовжуємо експериментувати з цікавими продуктами та текстурами. Тож, запрошуємо вас на ніжні смажені мізки, форель з соусом з шампанського або ж на судака з лісовими грибами та устричним соусом, raw-чізкейк та безліч страв з молодих сезонних овочів.

«Кожного сезону ми повністю оновлюємо меню – не просто вводимо 1-2 позиції, а пропонуємо щонайменше 10-15 нових страв. Це наша пристрасть – ми всією командою експериментуємо на кухні і коли отримуємо «той самий результат», хочемо поділитися знахідками з гостями. На цей раз в меню багато страв з молодих сезонних овочів – так, як і має бути. Від запашної кабачкової ікри з хрусткими тостами до салату з запеченими овочами, кремом зі сметани та ніжним оселедцем. Всі продукти – знайомі, але ми намагаємося по-новому розкрити їх потенціал. Судячи з відгуків, нам це вдалося. І, звісно, попереду ще багато цікавого».

Наталія Шкуліпа, шеф-кухар

Паштет з курячої печінки в обліпиховій глазурі

99 гривень

В різних варіаціях паштет з курячої печінки і раніше був у меню, але зараз ми вирішили поекспериментувати з текстурами – тож подаємо паштет у вигляді кульок в смачній глазурі, яку ми робимо з обліпихового морсу.

Тартар з телятини

149 гривень

Актуальна класика. Наша інтерпретація класичного тартара – з корнішонами, цибулею, перцем чилі, діжонською гірчицею, кінзою та кунжутною олією. Текстура та баланс смаків, від якого мі у захваті.

Кабачковий кавяр з тостами

75 гривень

Простота, яка нам так імпонує. Ми просто беремо свіжі сезонні овочі – кабачки, томати, цибулю, моркву, солодкий перець, довго тушкуємо їх, додаємо спеції та перетираємо до стану легкого ніжного кав’яру. Чудово смакує з хрусткими тостами.

Салат з індичкою та лісовими грибами

115 гривень

В основі – легкий та ніжний крем з кабачків. Викладемо на нього запечені овочі (броколі, морква, тощо), додамо лісові гриби та запашну індичку, приготовану в хоспері і отримаємо один з нових улюблених салатів наших гостей.

Салат з оселедцем, запеченою картоплею та буряком

95 гривень

Поєднання оселедця та молодої картоплі – це класика. Щось таке, що ми любимо з дитинства и до чого повертаємося. Пропонуємо спробувати ті самі улюблені продукти в новій інтерпретації: ми робимо легкий крем зі сметани та лаймого фреша, додаємо трохи запеченої до «золотавості» картоплі, буряк, мариновану цибулю, свіжий огріок, листя салату та запашну оливкову олію.

Теплий салат з креветками та овочами

159 гривень

Обсмажуємо на вершковій олії тигрові креветки з часником та сезонними овочами, додаємо свіжі огірки, томати та крем зі сметани – насолоджуємося перфектним балансом смаків.

Мікс свіжих овочів з кабачковим кремом

89 гривень

Нічого зайвого: лише овочі, легкий кабачковий крем та духмяні трави.

Телячі мізки з баклажанами і салатом з томатів

125 гривень

Неочікуване, але дуже смачнє поєднання: запечені баклажани, томати з духмяними травами та обсмажені до "золотавості" ніжні телячі мізки. Сучасна гастрономія як вона є. 

Бургер з індичкою

139 гривень

Булочка, соковита котлета з індички, сир та гірчичний соус – так смакує наш новий бургер в меню. Подаємо з соусом «шакшука». Перші дні роботи нового меню показили, що він – гідний конкурент нашого бестселлера -  щука-бургера.

Філе індички з соусом карбонара та чорним кускусом

189 гривень

Розкладаємо страву на складники:

  1. Запікаємо індичку в хоспері – вона зберігає соковитість та отримує підкопчений смак;
  2. Смажимо на вершках цибулю та бекон, додаємо духмяні трави, перебиваємо все це до стану ніжного соусу;
  3. Запікаємо індичку у соусі карбонара;
  4. Подаємо з чорним кускусом (вся справа – у чорнилах каракатиці) та свіжими овочами.

Половина курча з пікантним томатним соусом

189 гривень

Маринуємо курча в гострій грузинській аджиці та готуємо за класичної технологією «курча табака». Подаємо з томатним соусом та пригощаємо чаркою текіли.

Томлена баранина з кускусом

249 гривень

Як ми готуємо цю страву? Беремо баранину та дуже довго томимо її на вогні – з червоним вином, соєвим соусом, зірочками анісу та духмяними травами. Насолоджуємося запахами. Радіємо від того, наскільки ніжним та соковитим є м'ясо. Подаємо з кускусом та гострим томатним соусом.

Філе форелі з запеченою грушою та м’ятою

175 гривень

Фарширована грушою та м’ятою форель на соусі з шампанського, листя лайму та шафрану. Новий, в усіх сенсах, свіжий та весняний погляд на приготування риби.

Філе судака з овочевим соте та лісовими грибами

175 гривень

Азійський погляд на приготування риби: обсмажуємо в «китайському» клярі шматочки судака та подаємо з овочами (броколі, морква, солодкий перець, цибуля) з устричним соусом та кунжутом.

Спагетті з овочами та соусом песто

115 гривень

Просто та смачно: спагетті + італіський песто, який ми робимо самі + багато обсмажених сезонних овочів + пармезан. Нічого зайвого.

Горіховий чізкейк

75 гривень

Підтримуємо тренд raw-десертів – готуємо смачний чізкейк без зайвої термообробки. В основі – арахіс та вівсяне печиво. В якості наповнення – ніжна маса з крем-сиру, вершків та горіхів. Легкість, ніжність та смак.

Як завжди, чекаємо на вас на Печерську. І, звісно, попереду ще багато цікавого.

Телефон для бронювання столиків: 050 386 3629