PINZARELLA: новий формат від Дмитра Борисова

30 грудня розпочне роботу новий smart casual формат від Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова - PINZARELLA на Великій Васильківській.

Це pinza•mozarella•prosecco bar, де будь-яка страва коштує від 49 до 99 гривень. За цілу порцію, а не шматок.

В одній руці – келих Prosecco, в іншій – шматок пінци. Або пінси.
Ми знаємо, що ти не запам’ятаєш з першого разу, чим вони відрізняються.
Але це точно буде кохання з першого «кусь».

Дивись, ми беремо 3 види борошна, додаємо дріжджі, щонайменше 28 годин ферментуємо тісто, аби потім в печі підсмажити ідеальну основу: смачну, пухку і хрумку. Потім соуси і все_чого_душа забажає. 4 сири, персик, лосось, халапеньо… Або ж бурату, прошуто, артишоки, трюфелі та анчоуси.

В моцарела барі – бейбі-моцарела, капрезе, страчатела та ціла бурата.
Як-то кажуть «різні агрегатні стани» ідеального.

Далі по класиці. Правила прості: якщо ти хочеш «Цезар», ти їси «Цезар».
Якщо хочеш green-healthy-gluten free, обирай один з крутих мікс-салатів.

В будь-якому випадку заїдай «Тирамісу». Тут без варіантів.

Коли? 30 грудня, з 11:00 і до вечора
Де? Велика Васильківська, 41

На честь відкриття 30 грудня пригощаємо вином за чек-ін цілий день!
- зроби пост або сторіз та відміть Pinzarella
- покажи касиру
- отримай келих вина у подарунок!

Переглянути меню за посиланням.

Де: Велика Васильківська, 41.