- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Про проекти, реалізовані під час карантину
На карантині ми запустили три проекти: доставку готових страв 1 euro delivery, доставку наборів-конструкторів Borysov cooking boxes і online-версію освітньої платформи Borysov Academy.
Всі ці проекти ми продовжимо розвивати і після виходу з карантину, так як припускаємо, що в будь-якому випадку світ стане більш діджіталізірованним, а кількість взаємодій між гостями і рестораном в форматі онлайн (замовлення столика, вибір і попереднє замовлення, take away, замовлення доставки) буде збільшуватися.
Доставку їжі від яких закладів зараз можна замовити?
Класичні ресторани: Chicken Kyiv, Канапа, Ватра, Oxota na Ovets, Барсук, Любчик
Smart casual ресторани: Mushlya, DOGZ&BURGERZ, PINZARELLA, БПШ, Білий Налив, Канапка-бар, Philadelphia Roll&Bowl
Про відкриття літніх терас
Після вимушеної паузи готуємо до відкриття пару десятків ресторанів. Нарешті, знову можна буде прийти за котлетою по-київськи в Chicken Kyiv і за стейками і бургерами в «Ватру», влаштувати одеський вечерю в дворику «Любчика» на Воздвиженці або замовити качку по-пекінськи і том-ям в Oxota na Ovets. Ну, і чекаємо вас на сирники і котлетки в «Барсук», і на вареники в «Канапу».
Як ми будемо забезпечувати безпеку?
• Замовлення можна зробити і оплатити через сайт або додаток, а потім забрати через безконтактну стійку
• Столики розставлені в шаховому порядку на відстані 1,5 метра
• Співробітники ресторану працюють в змінних масках, захисних екранах і рукавичках
• Ми розробили велику кількість детальних інструкцій і чек-листів, які стосуються контролю здоров'я команди (температурний скринінг, журнал здоров'я), дезінфекції всіх поверхонь і так далі. Відносно харчової безпеки, ми, як і раніше, працюємо за стандартами HACCP
• Є розмітка для управління дистанцією в черзі.
Хто і як працює?
Білий Налив
Білий Налив — це місце про маленькі гріхи, які може собі дозволити кожен. Будь то келишок сидру, хот-дог чи устричка з лимоном — гостю знадобиться 29 гривень і 3 хвилини, щоб почекати замовлення.
Білий Налив довів, що черги — це прикольно: тут знайомляться, танцюють, освідчуються в коханні. Тут пробують свою першу устрицю, приходять з друзями на хот-доги, а ввечері влаштовують шалені неонові діджей-паті. Наразі між нами буде відстань у щонайменше 1,5 метри, але наші серця завжди поряд. Настрій - грішити!
Які "Білі Наливи" відкрити літні майданчики?
Київ, Хрещатик, 23А
Київ, Бульвар Шевченка, 36
Житомир, Героїв Небесної Сотні, 15
Дніпро, Барикадна, 7
Суми, вул. Соборна, 48
Хмельницький, вул. Проскурівська, 44
Харків, Сумська, 82
Кропивницький, Дворцова, 16/7
Павлоград, Шевченка, 67
Вінниця, Пирогова, 9Б
Одеса, Катерининська, 12
Івано-Франківськ, Січових Стрільців, 68А
Львів, Академіка Гнатюка, 4
Львів, Вірменська, 13
Львів, проспект В'ячеслава Чорновола, 57
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому (по Києву)
Mushlya
Делікатесні свіжі морепродукти у доступному fast casual сегменті: за 39-59 гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, всеможливі креветки, бургери та сендвічі, а головне — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом.
Замовлення видають за 5-7 хвилин, замість посуду — крафтові човники, але prosecco - неодмінно в інстаграмних келихах.
Які Mushlya Bar | Mushlya Cafe відкрити літні майданчики?
Київ, Хрещатик, 25
Київ, Русанівський бульвар, 1
Київ, Оболонський проспект, 26
Київ, Спаська, 5
Черкаси, Хрещатик, 188
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому (по Києву)
DOGZ&BURGERZ
Тут все просто. Твої улюблені крафтові бургери. Від 49 гривень за фантастичний чізбургер у бріоші. Сидр. Неон. І навіть шаву можна - кусь.
Які DOGZ&BURGERZ відкрити літні майданчики?
Київ, Печерськ, провулок Гуцала, 3А
Дніпро, проспект Яворницького, 49
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому (по Києву)
Philadelphia Roll&Bowl
Ще один smart casual формат від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова.
В основі меню – найбільш популярні роли в «американському стилі», тобто з великою кількістю делікатесних морепродуктів та риби, сиру Філадельфія та дуже яскравими соусами – манго, теріякі та інші – як відразу додаються до ролів. «Якірні позиції» в меню – це роли «Філадельфія», «Дракони» та навіть дуже незвичні роли без рису. Всі роли готують в кількох варіаціях: з лососем, тунцем, вугрем та тигровими креветками. Крім того, бувають варіанти з маринованим тофу. Крім того, в меню є популярні боули з рибою та морепродуктами, кіноа, крем-сиром, свіжими овочами та соусами.
З цього можна утворювати нескінченну кількість комбінацій трендових healthy-став, які йдеально будуть пасувати і для ланчу, і для вечірки.
Які заклади Philadelphia відкрити літні майданчики?
Київ, Шота Руставелі, 10
NEW!!! Київ, проспект Перемоги, 3
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
БПШ
Біляш. Пончики. Шаурма. Знову в справі! Зустрічаємо всіх на неоновій локації на Льва Толстого. Так, у нам тепер є літній майданчик. Тусовки стають безпечними, але залишаються такими ж драйвовими. До зустрічі!
Київ, Велика Васильківська, 21
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
PINZARELLA
PINZARELLA облаштувала невеликий затишний літній майданчик. Тож гайда на Велику Васильківську! Тут фантастичні пінци, моцарела бар, тірамісу і ніколи не закінчується Prosecco.
Київ, Велика Васильківська, 41
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Канапка-бар
Канапка-бар – шляхетне місце, створене в ім’я гедонізму. Сюди приходять за свіжими устрицями та ігристим. А ще тут зібрано колекцію найкращих «канапок» - світових хітів: туна-сендвіч, surf&turf бургер та фірмові пінци. Їжте тут, беріть з собою, гуляючи Андріївським, та, звісно, повертайтеся знову.
Київ, Андріївський узвіз, 30А
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Канапа
Як ми працюємо над розвитком нової української кухні? Досліджуємо автентичні рецепти, застосовуємо сучасні технології (в тому числі – техніки, притаманні для молекулярної кухні), обираємо найкращі локальні продукти та створюємо страви, які дарують новий гастрономічний досвід.
Щосезону створюємо дегустаційні сети, які репрезентують наше бачення сучасної української гастрономії.
Ми мріємо про те, щоб через подив та чуттєву насолоду якомога більше людей в Україні і у світі захоплювалися українською культурою. Для зустрічей з вами ми обрали надзвичайне місце: “Канапа” знаходиться в легендарній частині міста, в збереженій дерев’яній будiвлі ХІХ столiття з камінним залом. І так - тут одна з найдивовіжніших терас на Подолі.
Київ, Андріївський узвіз, 19А
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Телефон для бронювання столика: (044) 425 45 48, (068) 044 30 50
Ватра
Ватра - це про розпечене вугілля й соковите м'ясо. Це стейки з української мармурової яловичини, реберця BBQ з малосолами й делікатесні бургери. Це каре теляти або креветки на грилі, келих гідного вина і потріскування дров у каміні. Burger. Brisket. BBQ. Зустрінемося на фантастичній терасі біля фонтану, у затишному саду "на Городецького".
Київ, Городецького, 4Б
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Телефон для бронювання столика: (097) 529 29 72
Chicken Kyiv
Місце про Київ. Легендарна котлета по-київськи. Київський торт. І ще безліч страв-візитівок. Звісно, коктейлі. До зустрічі "під зеленими дзвіночками"!
Київ, Хрещатик, 15/4 (Пасаж, з Городецького)
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Телефон для бронювання столика: (050) 405 40 55
Остання Барикада
Таємне місце на Майдані Незалежності. Шукайте Лядські ворота і скляну напівсферу поряд – це і є літня тераса мистецько-гастрономічного простору "Остання Барикада".
Тут можна випити келих вина, любуючись Майданом, з'їсти чорноморських устриць, бургер з українською мармуровою яловичиною або ніжний паштет зі снятинської гусячої печінки. І, звісно, замовити 100% український коктейль (за 98₴).
Київ, Майдан Незалежності, 1
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Телефон для бронювання столика: (068) 907 1991
Oxota na Ovets
Oxota Na Ovets – це автентична азіатська кухня, легендарні рецепти з досі загадкової частини континенту: індонезійський суп том ям
й варіації гостро-пряного карі, корейська Кім Чі, китайські харумакі та качка по-пекінськи. Відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу.
І, звісно, затишна тераса на Воздвиженці.
Київ, Воздвиженська, 10А
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Телефон для бронювання столика: (050) 405 40 55
Любчик на Возжвиженці
Гайда до одеського дворику! Любчики, вам сюди, бо одеське застілля – то така велика радість! По-перше, тут раки. Багато-багато раків. І куди тим лобстерам до цих делікатесів? По-друге, мідії у винному соусі. Казанками.А ще – свіжа рибка та добра юшка. Камбала, сарган, бички, барабуля… І різна одеська закусь, салатики "як у мами" та бессарабські м’ясні страви – то є смак!
Добре їжте та добре пийте, і лише з добрими людьми – і буде вам щастя!
Київ, Воздвиженська, 10А
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Телефон для бронювання столика: (050) 390 61 31
БАРСУК
Барсук – це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару у 2010 році почалась історія Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова. У часи, коли в ресторани ходили хіба щоб відсвяткувати день народження або просто "вигуляти сукню", Дмитро Борисов продав своє рекламне агентство і відкрив маленький гастробар на Печерську, де в центрі уваги була їжа. За фірмовими сирниками, щучими котлетками та ідеальними яйцями пашот сюди досі приїздять з усіх кінців міста. Нещодавно Барсук освіжив інтер'єр та суттєво оновив меню — і як і в 2010, частує гостей ідеальним комфорт-фудом.
Зараз - на затишному літньому майданчику.
Київ, провулок Є. Гуцала, 3А (раніше - Кутуозва)
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
Замовити доставку додому
Телефон для бронювання столика: (50) 386 36 29