Vegan, healthy, gluten free: 35 пісних страв

Традиційно всі заклади Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова підготувати нетривіальне пісне меню. Дл тих, хто постує, і для тих, хто просто хоче зробити весняний детокс. Добрали для вас 30 healthy-ідей, заради яких не прийдеться йти на компроміс зі смаком.  В меню – боули, десерти з суперфудами та навіть ліниві голубці з каштанами.

Легкі закуски та салати

  • Паштет з гороху та горіхової пасти з ферментованою капустою та стручками молодого гороху на хрусткому хлібці з насінням соняшника, льону, рижеї, рапсу та маку – 89 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
  • Салат з гарбузом, маринованими баклажанами та соусом із соняшникового насіння – 98 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)

  • Салат з печеними овочами та соусом песто з вялених томатів - 98 гривень  (Остання Барикада, Майдан)
  • Овочі з горіховим кремом – 79 гривень (Остання Барикада, Майдан)
  • Спрінг-роли з овочами – 125 гривень (Oxota na Ovets, Воздвиженська, 10А)
  • Салат з авокадо, в'яленими томатами і печеним перцем - 139 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)

  • Хумус з авокадо – 89 гривень (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)

  • Карпачо з буряка з яблуком та тофу – 99 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)

  • Брускета з томатами та опеньками – 99 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)
  • Овочевий салат з печеним перцем та сиром тофу - 69 гривень (Любчик на Воздвиженці – Воздвиженська, 10а та Любчик на Бессарабці – Бессарабська площа, 7)

Супи

  • Суп із топінамбуру на вівсяному молоці та ферментованим чорним часником – 129 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)

  • Грибний відвар з білими, польськими грибами та сморчками з морквою, часником, картоплею, гречаними галушками та капсульованим соусом із сметани – 129 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
  • Юшка з лісовими грибами – 99 гривень (Остання Барикада, Майдан)

  • Шпинатний крем-суп з тофу – 49 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
  • Суп з броколі з печеним баклажаном та в’яленими томатами -  99 гривень (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)

  • Гарбузовий крем-суп – 89 гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
  • Червоний борщ з квасолею - 69 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)

Каші, ризото, боули

  • Перлотто з лісовими грибами  - 129 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)

  • Полента з овочами, зеленим горошком і лляною олією - 98 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
  • Запечений буряк з булгуром та гливами - 49 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)

  • Ризотто із гливами, шпинатом і в'яленими томатами  - 119 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
  • Боул з авокадо, кіноа, свіжими томатами і тофу  - 119 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
  • Перлова каша з локальними грибами та соняшниковим мусом – 139 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)

  • Зелена гречка з білими грибами та шіітаке – 129 гривень (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)

 

Основні страви

  • Стейк із цвітної капусти та соусом бограч – 139 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
  • Ліниві голубці з каштанами - 139 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
  • Овочі WOK з тофу та соєвою спаржею – 199 гривень (Oxota na Ovets, Воздвиженська, 10А)
  • Стейк з тофу та грилі з квасолею та томатним рагу – 149 гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
  • Запечений баклажан під пікантним соусом - 79 гривень (Любчик на Воздвиженці – Воздвиженська, 10а та Любчик на Бессарабці – Бессарабська площа, 7)

  • Фунчеза з грибами шіїтаке та овощами – 129 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)

Healthy-десерти

  • Суперфуд-десерт «манго-малина» - 89 гривень гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
  • Суперфуд-десерт «кероб-маракуйя» -  89 гривень гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)

  • Яблуко, запечене з фруктами і мигдалевими пластівцями - 49 гривень Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)

  • Яблучний мус з халвою – 89 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
  • Запечені яблука з чорносливом, горіхами та медом - 69 гривень (Любчик на Воздвиженці – Воздвиженська, 10а та Любчик на Бессарабці – Бессарабська площа, 7)

 

 

 

 

 

Партнери

 

Miele