Традиційно всі заклади Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова підготувати нетривіальне пісне меню. Дл тих, хто постує, і для тих, хто просто хоче зробити весняний детокс. Добрали для вас 30 healthy-ідей, заради яких не прийдеться йти на компроміс зі смаком. В меню – боули, десерти з суперфудами та навіть ліниві голубці з каштанами.
Легкі закуски та салати
- Паштет з гороху та горіхової пасти з ферментованою капустою та стручками молодого гороху на хрусткому хлібці з насінням соняшника, льону, рижеї, рапсу та маку – 89 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Салат з гарбузом, маринованими баклажанами та соусом із соняшникового насіння – 98 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Салат з печеними овочами та соусом песто з вялених томатів - 98 гривень (Остання Барикада, Майдан)
- Овочі з горіховим кремом – 79 гривень (Остання Барикада, Майдан)
- Спрінг-роли з овочами – 125 гривень (Oxota na Ovets, Воздвиженська, 10А)
- Салат з авокадо, в'яленими томатами і печеним перцем - 139 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Хумус з авокадо – 89 гривень (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
- Карпачо з буряка з яблуком та тофу – 99 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)
- Брускета з томатами та опеньками – 99 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)
- Овочевий салат з печеним перцем та сиром тофу - 69 гривень (Любчик на Воздвиженці – Воздвиженська, 10а та Любчик на Бессарабці – Бессарабська площа, 7)
Супи
- Суп із топінамбуру на вівсяному молоці та ферментованим чорним часником – 129 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Грибний відвар з білими, польськими грибами та сморчками з морквою, часником, картоплею, гречаними галушками та капсульованим соусом із сметани – 129 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Юшка з лісовими грибами – 99 гривень (Остання Барикада, Майдан)
- Шпинатний крем-суп з тофу – 49 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Суп з броколі з печеним баклажаном та в’яленими томатами - 99 гривень (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
- Гарбузовий крем-суп – 89 гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
- Червоний борщ з квасолею - 69 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)
Каші, ризото, боули
- Перлотто з лісовими грибами - 129 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)
- Полента з овочами, зеленим горошком і лляною олією - 98 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Запечений буряк з булгуром та гливами - 49 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Ризотто із гливами, шпинатом і в'яленими томатами - 119 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Боул з авокадо, кіноа, свіжими томатами і тофу - 119 гривень (Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Перлова каша з локальними грибами та соняшниковим мусом – 139 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Зелена гречка з білими грибами та шіітаке – 129 гривень (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
Основні страви
- Стейк із цвітної капусти та соусом бограч – 139 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Ліниві голубці з каштанами - 139 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Овочі WOK з тофу та соєвою спаржею – 199 гривень (Oxota na Ovets, Воздвиженська, 10А)
- Стейк з тофу та грилі з квасолею та томатним рагу – 149 гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
- Запечений баклажан під пікантним соусом - 79 гривень (Любчик на Воздвиженці – Воздвиженська, 10а та Любчик на Бессарабці – Бессарабська площа, 7)
- Фунчеза з грибами шіїтаке та овощами – 129 гривень (Ватра, Городецького, 4Б)
Healthy-десерти
- Суперфуд-десерт «манго-малина» - 89 гривень гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
- Суперфуд-десерт «кероб-маракуйя» - 89 гривень гривен (Chicken Kyiv, Хрещатик, 15/4)
- Яблуко, запечене з фруктами і мигдалевими пластівцями - 49 гривень Барсук, провулок Є. Гуцала, 3А)
- Яблучний мус з халвою – 89 гривень (Канапа, Андріївський узвіз, 30А)
- Запечені яблука з чорносливом, горіхами та медом - 69 гривень (Любчик на Воздвиженці – Воздвиженська, 10а та Любчик на Бессарабці – Бессарабська площа, 7)