Відкриття ресторану VILLA DEL RE. Italia в Мукачеві

На гастрономічній мапі Мукачева – ще один заклад. 9 березня – офіційне відкриття вишуканого італійського ресторану VILLA DEL RE. Italia.
Разом з відомим київським ресторатором Dmytro Borysov, який брав участь у розробці концепції та створенні меню, презентуємо італійську кухню і влаштуємо святкову вечірку, де жива музика, шоу піццайоло та ще кілька приємних сюрпризів!

Коли: 9 березня, з 17:00 і до самого вечора
Адреса: вул. Пушкіна, 14А

Однак поки розповімо більше саме про VILLA DEL RE. Italia. Тут магія місця поєднується з нетривіальною гастрономією. Світло ллється крізь кольорові вітражі і розсипається відблисками на білих скатертинах, в печі палає вогонь та випікається справжня неаполітанська піца, готуються найбільш делікатесні італійські страви. 
Всі продукти – від моцарели ді баффало (з молока буйволиць) до трюфельного сиру, від панчети до салямі чорізо – кілька разів на тиждень привозять прямими поставками з італійських ферм. І піцу, і пасту власноруч готують з італійського борошна з твердих сортів пшениці. Є й класичні страви – як наприклад, піцца «4 сири» або паста Карбонара, є й цікаві інтерпретації, серед яких чорні спагеті з морепродуктами або равіолі з кроликом та рікотою у вершковому соусі з шавлією та шпинатом.
Капрезе, брускети, салат «Цезар» з тигровими креветками та маринованим курячим стегном, «Панцанела»… В меню вистачає достатньо простих аутентичних страв. Поряд з цим тут, наприклад, будуть подавати різото з білими грибами, молочною піною, чорницею та трюфелями або несподівану версію тартара з тунця – з авокадо, каперсами та тархуном. 


Тут з особливою увагою ставляться до м’яса. В ресторані встановлені спеціальні камери, в яких мармурова яловичина витримується протягом 21 днів, аби стейки з неї мали надзвичайно насичений смак та приємну текстуру. В меню є і популярний Рібай, і ніжний філе-міньйон, і величезний флорентійський стейк.
У величезних акваріумах – живі лобстери та королівські краби. Гості зможуть самі обрати собі делікатес на вечерю. Лобстерів будуть готувати на грилі, королівського краба пропонують замовляти на компанію – з нього будуть готувати цілий сет страв для 2-4 гостей. 


Що ще в меню? Кілька видів устриць, восьминоги, морські гребінці та інши морепродукти, які готують на грилі, ціла камбала з гарніром, стейки з тунця та лосося, вишуканий суп буйабес та смачні десерти. Звісно, велика карта вин.
Для малечі – сучасна дитяча кімната. В планах – гастрономічні фестивалі та майстер-класи. 
9 березня, на честь відкриття закладу, запланована досить насичена програма: презентація італійської кухні від Дмитра Борисова, жива музика, дегустація фірмових страв та ще кілька приємних сюрпризів.

Цитати з меню:

  • Устриці Чорна Перлина – 139 грн/3 шт.
  • Тартар із лосося з авокадо-мусом  – 149 грн
  • Prosciutto cotto (піца з прошуто, томатами черрі та руколою – 129 грн
  • Салат з тигровими креветками, руколою та авокадо гриль  – 169 грн
  • Ризото з білими грибами, трюфелем та чорницею – 129 грн
  • Флорентійський стейк – 449 грн
  • Стейк із тунця з каперсами, оливками і шпинатом – 299 грн
  • Аргентинські креветки гриль з йогуртом, броколі й копченими томатами  - 249 грн
  • Лобстер в хоспері з соусом айолі та салатом – 898 грн

Коли: 9 березня, з 17:00 і до самого вечора
Адреса: вул. Пушкіна, 14А