- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
На гастрономічній мапі Мукачева – ще один заклад. 9 березня – офіційне відкриття вишуканого італійського ресторану VILLA DEL RE. Italia.
Разом з відомим київським ресторатором Dmytro Borysov, який брав участь у розробці концепції та створенні меню, презентуємо італійську кухню і влаштуємо святкову вечірку, де жива музика, шоу піццайоло та ще кілька приємних сюрпризів!
Коли: 9 березня, з 17:00 і до самого вечора
Адреса: вул. Пушкіна, 14А
Однак поки розповімо більше саме про VILLA DEL RE. Italia. Тут магія місця поєднується з нетривіальною гастрономією. Світло ллється крізь кольорові вітражі і розсипається відблисками на білих скатертинах, в печі палає вогонь та випікається справжня неаполітанська піца, готуються найбільш делікатесні італійські страви.
Всі продукти – від моцарели ді баффало (з молока буйволиць) до трюфельного сиру, від панчети до салямі чорізо – кілька разів на тиждень привозять прямими поставками з італійських ферм. І піцу, і пасту власноруч готують з італійського борошна з твердих сортів пшениці. Є й класичні страви – як наприклад, піцца «4 сири» або паста Карбонара, є й цікаві інтерпретації, серед яких чорні спагеті з морепродуктами або равіолі з кроликом та рікотою у вершковому соусі з шавлією та шпинатом.
Капрезе, брускети, салат «Цезар» з тигровими креветками та маринованим курячим стегном, «Панцанела»… В меню вистачає достатньо простих аутентичних страв. Поряд з цим тут, наприклад, будуть подавати різото з білими грибами, молочною піною, чорницею та трюфелями або несподівану версію тартара з тунця – з авокадо, каперсами та тархуном.
Тут з особливою увагою ставляться до м’яса. В ресторані встановлені спеціальні камери, в яких мармурова яловичина витримується протягом 21 днів, аби стейки з неї мали надзвичайно насичений смак та приємну текстуру. В меню є і популярний Рібай, і ніжний філе-міньйон, і величезний флорентійський стейк.
У величезних акваріумах – живі лобстери та королівські краби. Гості зможуть самі обрати собі делікатес на вечерю. Лобстерів будуть готувати на грилі, королівського краба пропонують замовляти на компанію – з нього будуть готувати цілий сет страв для 2-4 гостей.
Що ще в меню? Кілька видів устриць, восьминоги, морські гребінці та інши морепродукти, які готують на грилі, ціла камбала з гарніром, стейки з тунця та лосося, вишуканий суп буйабес та смачні десерти. Звісно, велика карта вин.
Для малечі – сучасна дитяча кімната. В планах – гастрономічні фестивалі та майстер-класи.
9 березня, на честь відкриття закладу, запланована досить насичена програма: презентація італійської кухні від Дмитра Борисова, жива музика, дегустація фірмових страв та ще кілька приємних сюрпризів.
Цитати з меню:
Коли: 9 березня, з 17:00 і до самого вечора
Адреса: вул. Пушкіна, 14А