Yummy-дайджест: добірка смачних новин. Випуск 1

Привіт, на зв’язку команду Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Ми працюємо 24/7, аби вам було смачно. Раніше ви приходили до нас в гості (і ми дуже сумуємо за цим), зараз наші кур’єри на велосипедах та авто мчать до вас, аби вчасно привезти устриці та бургери, авоськи з сидром та чудовий настрій. Ми обожнюємо ваші посмішки, відгуки та сторіс. І надихаємося вашими побажаннями, аби щодня вигадувати щось нове: нові страви, сети та нвіть гастрономічні фестивалі в онлайн-режимі. Ось наші новими цього тижня.

1. ONLINE. ONLINE. ONLINE. Оплата без готівки – нарешті!

Так, ви питали про це багато разів. Ви лишали гроші під килимком біля дверей і оборюватися, якщо у кур’єра не було решти. Нарешті, ми побороли всі технічні перепони, і тепем зя бажання будь-яке замовлення 1 euro delivery або Borysov cooking boxes можна оплатити online, а кур’єр здійснить оперативну безпечну безконтакту доставку.  

Сайт  * Додаток на Google Play * Додаток на App Store

2. Фестиваль бурати в PINZARELLA

Все як в старі-добрі часи, коли ви ходили по закладах, а ми щомісяця шукали, якими б новими смаками та стравами вас вразити. Так, це гастрономічний фестиваль, тільки в online-режимі і з доставкою до вашого дому.

Отримали кілька кілограм свіжої ідеальної бурати. Певно, ви й самі чудово знаєте: це такий мішечок з моцарели з ніжною вершковою сирною масою всередині.  Або так: делікатесний сир кольору білого фарфору з ніжною вершковою начинкою кремової текстури. Сенс не змінюється.

Це фантастично смачний сир, який чудово пасує під пляшку булого сухого. І гарантовано створює святковий настрій.

1. Ціла бурата з руколою і трюфельною пастою — 109 гривень
2. Пухка пінца з цілою буратою, трюфельним соусом, зеленим песто, анчоусами та оливками — 129 гривень

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

3. Нові пінци в PINZARELLA

Ще трохи чудових новин. Про тісто для пінци ви вже знаєте: три види борошна, від 28 годин ферментації, пухка основа. Тепер ми заміксували ще більше делікатесних продуктів, аьи робити з них начинки для пінци. Зустрічайте!

1. Маргарита (класика з моцарелою, свіжими томатами та базиліком) — 89 гривень
2. Карбонара (з вершковим соусом та панчетою) — 99 гривень
3. Pepperoni з чорізо  - 109 гривень
4. BBQ пінца з міксом м’ясних спеціалітетів — 109 гривень

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

А ще PINZARELLA – це 3 види салату «Цезар» (віз 98 гривень), салати з прошуто та моцарелою (від 69 гривень), боули, десерти та, звісно, Limoncello і вино.


 

4. Хіти від «Канапи» - з доставкою додому

Скучили за паштетом з цесаркою, борщем з копченою грушою, фантастичним баношем та холодцем з зайця?  Маєте намір влаштувати українське свято за 10 хвилин, але не маєте часу аби все це готувати? Обирайте «Канапу» на платформі 1 euro delivery, а ми доставимо все вам до столу.

Хіти продажів:

1. Червоний борщ з копченою грушею, сливою та пампушками – 79 гривень

2. Язик з баношем та кефірним соусом – 149 гривень

3. Голубці з пшоном та козиним м'ясом  - 129 гривень

4. Паштет із печінки цесарки з морквяним мусом – 149 гривень

5. Парові вареники з вишнею  - 69 гривень

А ще є великі родинні бокси. Наприклад, за 899 гривень можна замовити по дві порції паштету із печінки цесарки з морквяним мусом, холодеця, борща червоний з копченою грушею, та дві котлети по-київськи з картоплею.

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

А от якщо хочеться влаштувати подібну вечерю, але все ж таки приготувати її власноруч, то радимо звернути увагу на українські боксі від Borysov cooking boxes – з усіма необхідними інгредієнтами, рецептами та кулінарними лайфхаками від Дмитра Борисова. Ціна за сет на двох: 499 гривень.

5.  Comfort food від «Барсука»

Comfort food – це їжа, від якої стає тепло на серці. Символ затишку. Гастрономія з психотерапевтичним ефектом. Пухкі сирники з полуничним варенням, курячі шашлички та зелений борщ – такий самий, як готувала мама. Ось все це – їжу, спогади, настрій – доставляє «Барсук». По Києву та в передмістя. Без перерв на вихідні. Бо ж які вихідні, якщо люди хочуть котлеток!

Новинки:

1. Салат з м'яким яйцем, редисом, молодою капустою та паприковим йогуртом - 89 гривень
2. Окрошка - 79 гривень
3. Зелений борщ - 79 гривень
4. Молода картопля з часником і зеленню - 69 гривень
5. Свиняча вирізка з молодою картоплею у вершково-часниковому соусі - 159 гривень

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

6. Мерч та алко-авоськи від «Білого Налива»

Карантин – не привід відмовлятися від туси. Звісно, з дотриманням соціальної дистанції. Тут без питань. Ми всі стали гуру з вечірок по Zoom та вміємо відриватися на 4-5 рейвах за вечір завдяки стрімам. Тож замовляй фірмові авоськи з сидром, настоянками та кальвадосом від «Білого Наливу», обирай футболки з прикольними прінтами та звеселяйся! Так, устрички по 29 та хот-доги у бріошах також примчать до тебе! Варто лише зробити кілька кліків.

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

7. Суперціни на сети з бургерами та шаурмою від DOGZ&BURGERZ

Фірмові D&B чізбургери та величезна шаурма, хрумкі картопляні діпи, сидр та Coca-Cola. Ми по-різному заміксували все це та поставили WOW-ціни, аби ви, друзі, ні в чому собі не відмовлялию Обирайте, замовляйте, робить «кусь»!

Хітовий сет. My perfect date. Велика шаурма «суперм’ясо», double-чізбургер з двома котлетами, дві порції картопляних діпів з соусами та пляшка сидру. 299 гривень.

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

8. Mushlya wow set

Дуже багато устриць. І ще більше мідій. А ще пляшка вина. Універсальний рецепт святкового настрою, що б не показував календар: ранок понеділка або вечір п’ятниці. Врешті-решт, правила створюєш ти! А швидко доставляємо свято в будь-яку точку міста.

Устриці Fine de Claire №3 (6 штук), казанок мідій для компанії (1 кг мідій, вершковий багет, картопляні діпи, вершковий соус, лимон), а також пляшка брюту! Все це – лише за 599 гривень.

ДЕ ЗАМОВИТИ? ТУТ

9. ONLINE BORYSOV ACADEMY

Будь-який час – вдалий час для навчання. Ви питали про це протягом кількох років, і ми, нарешті, впоралися) Online-версія BORYSOV ACADEMY вже працює. Більше того, навіть перші 100 студентів вже пройшли навчання. Наразі за акційною ціною (лише 59 доларів) можна отримати доступ до всіх курсів, які з’являться на платформі протягом року. В повному обсязі вже доступний курс «Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном» від Дмитра Борисова та ТОР-менеджменту Сім’ї. І вже дуже скоро варто чекати на новинки.

ПРИДБАТИ КУРС