- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Початок нового гастрономічного сезону в Chicken Kyiv – це ще більше нових страв та вражень: від авокадо-тостів та пряної шакшуки на сніданок до нової інтерпретації олів’є та повернення «старої доброї класики» на кшталт котлет cordon bleu.
Розповідаємо про наші новинки детальніше.
Як завжди, все починається з напою: можна обрати чай, запашну каву або келих ігристого. За кілька хвилин на столі з’явиться свіжоспечений хліб з різними намазками: паштетом, кав’яром, вершковим маслом, сирним соусом… Потім настає час основної ранкової страви. Крім ваших улюблених пашотів з лососем, сирників та яєчні, тепер готуємо неймовірні авокадо-тости, гранолу та шакшуку.
Оновлений авокадо-тост тепер подається на хрусткій грінці з класичним гуакамоле та яйцями пашот. Свіжість і легкість. І магія моменту, коли ви робите перший надріз і яскравий жовток змішується зі стиглим авокадо, і як все це смакує разом з золотавим тостом та свіжими травами.
Шакшука — традиційна східна страва з яєць з пряним томатним соусом, свіжою зеленню та спеціями. Запікається в духовці з соусом тхіна (перебитий кунжут з травами) та посипається кінзою. Це той випадок, коли за вікном – Київ, а в душі – Тель-Авів.
Шакшука з тхіною та зеленню - 89₴
Будь-який "киівський сніданок" (напій, етажерка з хлібом та закусками, шакшука або інша ранкова страва) - 119₴
Гранола — healthy-класика. Йогурт, ківі, банан, чорнослив, курага, кеш’ю та запечені злаки поєднуються в легкий та корисний сніданок.
Ростбіф з телятини запікаємо з домашньою аджикою та поєднуємо з китайською капустою бок-чой та хрумкими пелюстками мигдалю. Тартар з добірної яловичини міксуємо з булгуром, додаємо табаско, копчену паприку та кінзу. Свіжий жовток – для ніжнішої текстури. Чіабатта з часником – хрумкість та смак.
Тартар із яловичини з грінками - 169₴
А ще в меню, наприклад, вдалий тандем паштету та солодкуватого конфітюру з цибулі. Та й такий звичний «солоний оселедець» теж подається по-новому: з обсмаженою до золотавої скоринки картоплею, перепелиним яйцем, кримською солодкою цибулею та оливками каламата.
Ростбіф з бок-чой та аджикою - 169₴
Олів’є повертається до своїх витоків. Замість ковбаси – ідеально приготоване м’ясо. А ще складні соуси та кав’яр риби. В нашому варіанті консервований горошок перетворився на ніжний крем-мус, ковбаса – на копчене стегно молодого курчати, додамо до всього цього яйця, овочі, кав'яр форелі та власноруч приготований майонез. Уявили? А тепер бронюйте столики, аби спробувати.
Справжнє «Олів'є» - 99₴
Що ще? Наприклад, ситний салат з курячим стегном (звісно, ми коптимо його власноруч), печеним болгарським перцем, міксом салатів, помідорами черрі. Гармонійно все це поєднує соус хойсін — на основі чорносливу, кураги та соєвого соусу.
Корисно і так смачно водночас: салат з кіноа, лососем, ніжним грецьким йогуртом, стиглим авокадо, помідорами черрі та яйцем. Соус з лимонного фрешу, домашнього сиропу та оливкової олії додає свіжих, яскравих акцентів.
Салат з кіноа, лососем з йогуртовою заправкою - 169₴
Звісно, в ресторані під назвою Chicken Kyiv готують курку. Про те, як ми подаємо класичну котлету по-київськи, ви вже, певно, чули: про папільотки, хрустке панірування, соковите філе на кістці та рідкий центр з масла з пряними травами, про трюфельне пюре та печені овочі.
Класична котлета по-київськи з трюфельним пюре та печеними овочами - 119₴
Наразі у неї з’явився гідний конкурент: котлета cordon bleu. Ніжне куряче філе, пряний сир горгонзола, пармська шинка… Елегантне доповнення: соус шакшука та вершкове картопляне пюре.
Котлета Кордон блю з картопляним пюре і томатним рагу - 169₴
Куряче стегно з хрусткою золотистою скоринкою подаємо з соусом з томатів і зелені та булгуром. За яскраві смакові акценти відповідають болгарський перець, цибуля, часник, куркума та коріандр.
Куряче стегно з булгуром і томатним рагу - 109₴
Курячі крильця Loly-Chicken тепер обсмажуються у соусі барбекю і подаються з хрумкою капустою бок-чой, свіжою морквою та селерою. Чудово смакує з сирним соусом на основі горгонзоли.
Чекаємо на Хрещатику, 15/4 (на розі Городецького та Заньковецької)!
Бронювання столиків: 050 405 4055
Переглянути все меню