- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
10 років тому геніальний Девід Чанг створив у закладі Momofuku Noodle Bar страву, що стала легендою. Йдеться про Momofuku pork bun. На перший погляд, це дуже проста страва, але поєднання ніжної парової булочки та її наповнення було неймовірним. Успіх Momofuku надихнув нас на власні гастрономічні експерименти. Сім’я ресторанів Діми Борисова власним шляхом прийшла до лінії бао-бургерів. Ще два роки тому в Oxota na Ovets з’явилися перші білі бургери, а успіх сету з лобстером та білими міні-бургерами був вражаючим. Біла парова булочка з зеленим чаєм та лавандою стала популярною не лише в Києві, але й у Валенсії та Барселоні. Минулого літа бургери-альбіноси стали хітом Crab’s Burger Open Air т
Бао-бургер зі свининою
Свинячі реберця смажимо у сковорідці-wok, тушкуємо у соусі Black Pepper, маринуємо протягом 3 годин, потім 4 години готуємо за технологією sous vide, а після цього тушкуємо разом із соусом теріякі та імбирним фрешем. Готова свинина поєднується з кімчі, овочами та кінзою.
Ціна: 149 гривень
Бао-бургер з м’ясом качки
Качка, приготована за технологією confit, обсмажується в соусі хойсін. В бао-бургер входять ті ж продукти, що зазвичай подаються до качки по-пекінські - салат айсберг, овочі та смажена цибуля.
Ціна: 149 гривень
Бао-бургер з бараниною
Для цього бургеру ми ретельно натираємо добірну баранину сіллю, додаємо лемонграсс, кімчі та листя кафір-лайму, підсмажуємо з овочами, а потім протягом 4 годин запікаємо в молоці.
Ціна: 149 гривень
Бао-бургер з креветками
Тигрові креветки паніруються в японських сухарях та обсмажуються до хрусткої скоринки. Бао наповнюємо креветками, салатом ромен, кімчі власного приготування та соусом теріякі.
Ціна: 149 гривень
Бао-бургер з сиром
Індійський сир панір обсмажується в японських сухарях. Бао наповнюємо паніром з хрусткою скоринкою, овочами, консервованим тунцем, соусом теріякі та майонезом власного виробництва.
Ціна: 149 гривень