- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Сезон крабів у розпалі — час влаштувати собі фестиваль делікатесів, чи не так? У фестивальному меню від Рибаlove — цілі краби й найкраще, що можна з них приготувати.
Королівський краб — давно дорогоцінний делікатес не лише із тихоокеанських морів. Завдяки радянським експериментам 1960-х крабів вдалось заселити у Баренцове море, де вони не лише прижились, а й стали бурхливо нарощувати популяцію: вже за кілька років крабів почали виловлювати у Норвезькому морі. Причин дві: тут у краба немає природних ворогів (хіба що люди), зате неймовірно багато тріски, пікші, камбали та морських гребінців. Тож не дивно, що найбільших та найм'ясистіших крабів виловлюють саме тут, на узбережжі Норвегії.
Крабове м'ясо дуже ніжне, солодкувате, з волокнистою структурою, тож не потребує великої кількості спецій. Зазвичай крабів готують на пару, варять або запікають — і подають з топленим вершковим маслом або легкими соусами.
Не обов'язково замовляти одразу цілого краба, щоб поласувати його м'ясом. Розпочнемо з закусок?
♦ Брускета з м'ясом королівського краба з чилі на йогуртовій булочці з чорнилом каракатиці - 289 грн
♦ Тартар з м'ясом краба в листі цикорію - 239 грн
♦ Роли з м'ясом краба, авокадо і червоним кав'яром - 298 грн
♦ Салат чука з м'ясом королівського краба і лаймовим соусом - 298 грн
А в якості основної страви обирайте фаланги. Це найсмачніша частина краба — тут багато соковитого м'яса.
В Рибаlove готують фаланги на пару або запікають під соусом. Обирайте свій варіант — будь-яка фаланга коштує 699 гривень:
♦ на пару з топленим маслом
♦ в соусі блек пепер
♦ в кокосовому молоці з томатами конкасе
♦ запечені в соусі термідор
♦ у шпинатному соусі з копченими томатами
♦ в гарбузовому соусі с шиїтаке, базиліком та чилі
* при замовленні будь-якої страви з фестивального меню пригощаємо гостей Dry Martini з оливками, фаршированими крабовим м'ясом.
Найближчий конкурент королівського краба — опіліо (він же краб-стригун, він же сніжний краб). Його м'ясо теж має високу гастрономічну цінність, але волокна значно тонші. Ми подаємо кілограм крабів (по половині королівського та сніжного) на льоду з топленим маслом, соусами світ-чилі та айолі за 3999 гривень.
*При замовленні крабового сету Рибаlove дарує пляшку вина Magnum Brut Blanc de Blancs Francois Montand (1,5 л) до вашої вечері.
Для особливого приводу і чудової компанії. Обирайте краба з акваріуму, а ми приготуємо його за вашим смаком: на пару, на грилі або запечемо в соусі термідор.
А для компанії з 3-4 гостей обирайте крабовий сет: спочатку ми подамо салат з м'ясом краба, потім — крабовий суп-біск, а в якості основної страви — фаланги краба в соусі термідор або бургер-роли з крабовим м'ясом.
Вартість — 3999 грн за 1 кілограм живої ваги. Королівські краби у Рибаlove мають вагу до 3 кг.
*При замовленні цілого королівського краба Рибаlove дарує пляшку вина Magnum Brut Blanc de Blancs Francois Montand (1,5 л) до вашої вечері.
Забронювати столик: +38 (097) 121 3131
Наша адреса: вул. Воздвиженська, 21-23