- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Їжа як враження, кухар — як провідник у світі нових смаків.
Запрошуємо на неймовірну вечерю з шефом-кухарем Oxota NA Ovets Олегом Білоусом!
Все це відбудеться 21 грудня о 19:00.
Дещо, чого ви ще не куштували.
Дещо, що ви ще не відчували.
Меню вечері:
Морський їжак з перепелиним яйцем
Камчатський гребінець з трюфельним пюре
Оленина з мусом із селери
Солоний Наполеон з чорним кав'яром
Ціна вечері - 1690 гривень
Вечеряємо на Воздвиженській, 10Б
Деталі: +38 067 406 4156
Коли: 21 грудня 19:00
Де: Oxota na Ovets, вул. Воздвиженська, 10Б
Вартість: 1690 грн
Деталі: +38 067 406 41 56