4 просторі тераси з галявинами і комфортними lounge-зонами, сонячна погода, брют, устриці і спеціалітети від першого в Україні ресторану японської перуанської кухні.
Повертаємося до старої добрлї традиції міських пікніків. Тепер - в RONIN. Кожні вихідні. Про всяк випадок беріть пледи і готуйтеся до того, що буде смачно і радісно.
Меню 23-24 квітня:
1. Дві устриці з лаймом - 98 гривень;
2. Севіче з молоком тигра на вибір: з тунця, дикого сібаса, аргентинської креветки або з риби-меч - 169 гривень;
3. Шашлички антікучос: соковите куряче стегно, креветки, бичачі серця, лосось татакі - 169 гривень;
4. Соковитий яловичий бургер з кукурудзяними начос - 98 гривень;
5. Бургер Pulled pork (з копченими реберцяии) в бріоші - 98 гривень.
Напої та вино:
1. Brut, Chardonnay, Merlot - 39 гривень/келих і 189 гривень/пляшка;
2. Лимонади "Маракуя" та "Цитрус": 29 гривень;
3. Пиво Corona: 49 гривень.
Адреса: вул, Зоологічна, 10 (ресторан RONIN)