- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Сезон чорного трюфеля в Oxota na Ovets розпочався!
Тільки 10% трюфелів потраплять на ваш стіл цілими — решта перетвориться в трюфельні олії, креми та муси. Половину світового врожаю трюфеля споживають у Франції — як доречно припустити, для страв французької кухні, але цей делікатес рішуче поєднується з найнесподіванішими продуктами: від тофу до тунця татакі.
Олег Білоус, шеф-кухар Oxota na Ovets, додає чорний трюфель до королівського краба і навіть в рамен. Власне, замість зайвих слів:
Боул з бобами едамаме та шовковим тофу, заправлений трюфельною олією — 179 ₴
Салат з качкою, чорним трюфелем та інжиром — 189 ₴
Тапаси з крабом та трюфелем — 295 ₴
Качина печінка з трюфелем та інжиром — 415 ₴
Тунець татакі з трюфельним теріякі — 285 ₴
Скляна локшина з крабом та трюфелем — 365 ₴
Рамен з качиним філе та трюфельним мусом — 195 ₴
Встигніть скуштувати, поки триває сезон чорного трюфеля!
Адреса: Воздвиженська, 10Б
Забронювати столик: +38 067 406 4156