- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Вирішили виділити, як мінімум 15 причин (звісно, їх набагато більше), через які вже найближчими днями варто запланувати візит до РИБАLOVE. Як і має бути в «закладах про їжу», причини виключно гастрономічні.
Устриці… Радше так: багато-багато устриць. Від французької класики до української мушлі. Наразі пропонуємо MUSHLYA FAYNA (39 гривень за штуку), Фін де Клер Марен-Олерон (99 гривень), Білу Перлину (159 гривень), Жілярдо «Найкраща з Ірландії» (159 гривень) та екзотичну Рожеву Тарбур’єш (159 гривень). І, звісно, сомельє, допоможе підібрати келих найбільш доречного вина до кожного виду.
Певно, найбільший вибір цього делікатесного продукту в місті: подаємо до 10 видів кав’яру: щучий, червоний, кав’яр стерляді, осетра… В тому числі подаємо чорний кав’яр Bar Mushlya, який виготовляється на замовлення Сім’ї ресторанів Діми Борисова на одній з українських осетрових ферм.
Ідеально для романтичної вечері на двох або просто тоді, коли хочеться дещо розширити гастрономічні обрії та спробувати «все і одразу».
До великого холодного плато входять: устриці, тартари з лосося/тенця/креветки, равлики булоти, клешні снігового крабу, тигрові креветки, фаланги королівського краба, лангустіни, краб-павук, краб турто, лобстер Chix та різноманітні соуси.
До гарячого плато входять: бейбі-кальмари, каракатиці, морські гребінці, тигрові та королевські креветки, восьминіг.
Різноманітна охолоджена риба лежить на льодовій вітрині, просто перед гостями – можна обрати будь-яку, і за вашим бажанням саме її приготують на пару, на грилі або запечуть в солі. Наразі пропонуємо камбалу плейс та тюрбо, луціан, рибу-соняшник та королівський морський язик, рибу-місяць, рибу-папугу, середземноморську барабульку… Асортимент змінюється (розширюється, доповнюється) майже щоденно.
Ідеальна легка страва для спекотних днів: філе норвезького оселедця та м'ясо краба збиваються з вершками то стану легкого ніжного мусу та подаються з пюре з зелених яблук.
Одна з дуже популярний літніх страв – три види лосося. Звісно, готуємо самі – лосось-гравлакс з кропом, слабосолоний лосось з джином та копчений на фруктових гілках лосось з сирною еспумою.
Крім того, подаємо карпачо з лосося з яблучним пюре та карпачо з тунця з томатним соусом.
Один з беззаперечних хітів сезону – тартар з гребінця з овочевою сальсою та авокадо. Подається з чорним кав’яром та яйцем.
Брускети – це один з еталонів простоти. Просто підсмажений хліб та смачні, ідеально свіжі продукти в якості наповнення. Цього літа, наприклад, подаємо нові брускети з кав’яром з печених овочів та горгонзолою, а також брускети з тигровими креветками, томатами на грилі, авокало та легким лимонно-медовим соусом.
Нікого зайвого: крабове м’ясо, м’який сир та овочі. Яскрава подача та не менш яскравий смак.
Ідеально для літньої спеки – холодний іспанський суп, який ми готуємо з овочевої сальси та подаємо з тигровими креветками.
Так, улюблені чорні равіолі з копченим лососем та м’яким сиром. Легка, витончена страва, яка завжди доречна. Ще один класичний італійський рецепт, який нам до вподоби – різотто з гребінцем та спаржею. Перфектно.
Так, ми теж обожнюємо страви з восьминога. Наприклад, готуємо в декількох варіаціях восьминога на грилі. Один з найбільш вдалих варіантів такий: обсмажуємо восьминіг на грилі, потім додаємо до нього печену картоплю, багато пармезану і вершкового соусу та запікаємо все це. Дуже смачно.
Обидві ці екзотичні риби є на нашій льодовій вітрині – для вас ми їх приготуємо на грилі або ж на пару. А якщо ви хочете чогось більш цікавого, мамо для вас принаймні ще два рецепти.
Почнемо з риби-соняшника, вона ж «Риба Святого Петра» (не варто плутати з тілапією, яку теж так називають), вона ж poule de mer або «морське курча» на думку французів. Риба неймовірно смачна, з величезним вмістом фосфору та калію.
Ми її готуємо наступним чином: з одного боку підсмажуємо на грилі, потім «доводимо до готовності» на сковорідці, подаємо з патісонами на грилі, червоною ікрою та голландським соусом.
Стейк з морського чорта подаємо з зеленим горошком та томатним соусом сіціліана.
Королівський краб важить декілька кілограмів і, беззаперечно, вважається чи не найбільшим делікатесом серед морепродуктів. Ми пропонуємо замовляти його на компанію – на 2-4 особи. Як все це відбувається? Ви приходите та обираєте краба в акваріумі і готуєтеся до неймовірної вечері, під час якої при приготуємо для вас 4 страви - салат з крабом-темпура, суп з м'ясом краба, вершкове соте у панцирі краба та фаланги краба, запечені з овочами.
* Наявність королівських крабів в ресторані варто заздалегіть уточнити по телефону
Так, РИБАLOVE – це рибний ресторан, а не кондитерська, але, погодьтеся, смачний десерт пвсля смачного обіду або ж вечері, завжди доречний. Тим паче ми готуємо легкі та вишукані десерти – еклери з кремом патіс’єр, семіфредо з лімончело, фондан з бельгійського шоколаду, ягідну пана-коту.
Так, в нас величезний вибір діжестивів для смачного та приємного (і корисного) завершення трапези. Серед них - унікальний ром Pink Pigeon, що створюється на найстаршому заводі острову Маврікій (перший і єдиний маврикійський ром преміум класу, який виготовляється з меляси та зібраної вручну ванілі "Бурбон", має надзвичайно цікавий вершково-ванільний смак), італійська граппа Berta Sant'Antone із надзвичайно м’яким смаком, нотами ванілі та солоких фруктів, кальвадос Pays d`Auge восьмирічної витримки з нотами яблука та кориці та чудовий британський джин Williams Chase з насиченими відтінками інжира, чорнослива та ягід у смаку. І ще, і ще багато цікавого.