- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Як і має бути у закладах, які сповідують гастрономічний підхід, в центрі нашої уваги – саме продукти. Ми досліджуємо їх, вивчаємо все – від енциклопедичних довідок до суто кулінарних властивостей, аби обирати найкраще та пропонувати вам.
Нова лінія страв з глибоководною креветкою La Gamba Roja – це більше, ніж цікаві новинки в меню. Це – крок до суто нового підходу.
В найкращих традиціях японського мінімалізму (як в мистецтві, так і на кухні), ми подаємо продукти такої свіжості та такої якості, що їх можна і варто їсти сирими – за бажанням підкресливши смак сіллю, краплею якісної олії або ж соком юзу.
В дослідженнях з японської гастрономії, знаходимо матеріали, присвячені найсмачнішій креветці, яку радили вживати саме сирою. Ідеться про ама-ебі (за червоний колір її називали «намбан-ебі») – глибоководну креветку, якy цінили за неймовірно насичений солодкий смак.
La Gamba Roja – глибоководна креветка з іншої частини світу, але з дуже подібними гастрономічними властивостями. Вона живе на глибині до 1000 метрів – в чистих холодних водах. Харчується водоростями та плактоном. Майже не рухається, тому має дуже ніжну текстуру та приємний насичений солодкий смак. Це продукт, який відкриває нові грані того, якою захоплюючою може буде простота.
В Oxota na Ovets подаємо зараз такі страви з La Gamba Roja.
Сашимі La Gamba Roja з соком юзу – 295 гривень
Тартар з La Gamba Roja та пюре з манго – 295 гривень
Суші La Gamba Roja – 85 гривень
Воздвиженьска, 10Б