- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Трохи більше ніж півроку тому наші гості вперше назвали пароль до «Останньої Барикади». Тепер його називають близько тисячі разів щодня. За ці 6 місяців наші концептуалісти провели десятки тисяч екскурсій у світ сучасної української гастрономії. Українською, англійською, німецькою, італійською, французькою і польською.
Понад 50% наших гостей — іноземці. Полишаючи ОБ, вони часто купують в нашій крамниці… книжки. Найпопулярніші, безперечно, «Awesome Ukraine» та «Awesome Kyiv». А українці звертають увагу на дитячі видання й ексклюзивні прикраси.
А що найчастіше замовляють наші гості? Ми сформували топ-20 найпопулярніших страв ОБ за півроку.
1. Борщ зі здобною булкою
Ми готуємо південноукраїнський червоний борщ: зі свининою та яловичиною, з додаванням копченої груші та чорносливу наприкінці.
2. Херсонська Mushlya Fayna з помідоровим розсолом
Сто років тому Україна експортувала чорноморських вустриць до Європи. Нині українська вустрична культура тільки відновлюється. Але як і століття тому, вирощені в слабосолоному морі українські вустриці високо цінуються за витончений смак.
3. Смажений Путін із рваним м’ясом та сиром BBQ
Рецепт цієї популярної квебекської страви ми отримали від української діаспори в Канаді. Готується путін зі смаженої соломкою картоплі, українського сиру з блакитною пліснявою та рваної свинини, попередньо тушкованої у пряному соусі.
4. Салат із печеним гарбузом, журавлиною та козиним сиром Гумбольдт Фог
Все, що хочеться додати: заправка із зернистої гірчиці — фантастична.
5. Картопля смажена з білими грибами та цибулею
Улюблена домашня страва, зрозуміла для всіх. Смакує до стейка.
6. Вареники з картоплею та гусячою печінкою
Заварне тісто і нотки цибулевого мармеладу в начинці.
7. Chicken Kyiv
Легендарна котлета по-київськи в ОБ подається на подушці з картопляного пюре зі смаженими овочами.
8. Шмат індички з товченою картоплею
Завдяки технології «су вид» м’ясо індички виходить дуже ніжним, а соус «качине песто» надає йому особливого смаку.
9. Форшмак
Традиційна закуска, популярна у всій Сім’ї ресторанів Діми Борисова.
10. Паштет з гусячої печінки
Особливо смакує з малиновим та вишневим варенням.
11. Салат з копченою куркою та листям салату
Курка власного копчення, листя руколи, шпинату й салату айсберг, чорні та білі грінки, яйце «су вид» і незвичайний соус із тюльки.
12. Малосоли та квашення
Обов’язкові гості великих і маленьких свят, давня холодна закуска.
13. Салат з копченим сомом, картоплею та песто із лісових горіхів
Сом власного холодного копчення в такій компанії смакує фантастично.
14. Салат з різнокольорових томатів з сичужним сиром
Червоні, рожеві та чорні помідори, молодий сир і делікарний соус.
15. Ципа з медом
Ніжне курча, мариноване в аджиці з медом і запечене до золотистої скоринки й запаморочливого аромату.
16. Бограч
Особливість українського бограчу — домбронська паприка, яка надає йому неймовірного кольору та пікантного смаку.
17. Галушки з грибами та кролячими язичками
Неординарна компанія для традиційних галушок. Ніжно і ситно.
18. Київський торт
Класичний десерт, без якого неможливо скласти об’єктивне уявлення про київську кухню. Єдине солодке в нашій підбірці — мабуть тому, що його часто беруть з собою.
19. Сало солене
Популярна закуска до українського алкоголю. Особливо цінується смугасте сало-адідас — з потрійною проростю.
20. Форель зі шкварками, овочами та бринзою
Найніжніша українська форель, запечена на шкварках у хоспері — це любов. Подається з печеним лимоном.
Смачного! Чекаємо на вас біля Лядських воріт.
Бронювання столиків: 068 907 1991