- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Їжа – це не просто пальне для тіла. І не просто одне з джерел швидкого задоволення. Це – потужний інструмент впливу на те, як ми себе відчуваємо – і фізично, і емоційно.
Японське вчення про макробіотику вважає, що запорука здоров’я та щастя – це гармонія, рівновага між зовнішнім та внутрішнім, між рослинною та тваринною їжею, між продуктами, що несуть дві різні енергії – інь та ян.
Макробіотика народилася на перетині філософії та науки і швидко підкорила світ, надихнула безліч людей на те, щоб їсти більш свідомо та, врешті-решт, отримувати більше задоволення та щастя від життя.
Разом з Юлією Скібою, першим консультантом з макробіотики в Україні, ми розробили спеціальне healthy-меню в RONIN.
Ми взяли за основу такі ідеї.
Темакі: хрусткі конверти з норі з бататом, червоною капустою, морквою, кіноа, бебі-кукурудзою, тофу та бобами емамаме.
Смажений шовковий тофу подаємо з халапеньо, кінзою та стружкою тунця разом з пряним грибним бульйоном
Роли з бурим рисом, сібасом та чилі – подаємо з соусом «молоко тигра» та соусом на основі халапеньо
Тостадітос: кукурудзяні хрусткі млинці з сібасом та соусом понзу-юзу-трюфель
Запечена капуста з соусом халапеньо
Buddha bowl: смажені гребінці, бурий рис, спаржева квасоля, коріння лотоса, кімчі, васабі
Філе дорадо на Robata grill з манговим соусом
Чорна тріска з пюре на мигдалевому молоці, кімчі та соусом теріякі
Кіноа зі спаржевою квасолею, едамаме та корінням лотоса з соусом теріякі
Суп з гребінцем та дорадо
Бронювння: 068 713 1414
Зоодогічна, 10