- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Недільний бранч у RONIN, майстер-класи від шеф-кухарів Oxota na Ovets та RONIN, керуючої "Канапи" і ще безліч цікавих планів від GASTROFAMILY. У 17 випуску дайджеста знайомимо вас із нашою командою!
Хто ще може похвалитися рецептами, популярними ось уже тисячу років? Китайська кухня може: легендарна качка по-пекінськи готується за рецептом 1330 року, а дімсами відомі ще з ІІІ століття.
На перший погляд здається, що кулінарне мистецтво Піднебесної під силу не кожному — занадто багато нюансів і старовинні техніки, яким вчаться не один рік. Але це лише на перший погляд. Готувати дімсами й харумакі можна навіть вдома! Переконайтесь самі на майстер-класі від шеф-кухаря ресторану Oxota na Ovets Олега Білоус. 28 вересня в Mielle Center готуватимемо вечерю в китайському стилі:
- салат з качкою по-пекінськи
- харумакі з яловичиною
- дімсами з креветкою
Місць всього 12, тож радимо зареєструватися завчасно.
28 вересня, 18:00-21:00. 840 грн
Реєстрація за посиланням : shop.miele.ua
Галина Щербатюк незмінно керує рестораном-салоном "Канапа" ось уже п'ять років і точно знає, як натренувати команду супергероїв. Сервіс повністю залежить від людського фактору, але він може бути системним та організованим. В рамках курсу "Основи адміністрування та сервісу в ресторанному бізнесі" від Borysov Academy & Metro Academy разом з Радомиром Щербаковим, Головою правління "Української Гільдії Офіціантів", Галина розповість, як керувати посадкою, щоб прийняти 500-1000 гостей на день, маючи всього 120 місць, як налаштувати злагоджену роботу кухні та залу, як комунікувати з гостями та командою і як вирішувати конфліктні ситуації, якщо хтось таки допустився помилки.
28 вересня, 10:00-18:00. 950 грн.
Після цього курсу від Borysov Academy & Metro Academy ви навчитесь нарізати рибу для сашимі, складати суші та роли, обирати до них вино і взагалі зможете приготувати вечерю в японському стилі в себе вдома.
Цей курс веде Владислав Пяк, шеф-кухар ресторану RONIN і блискучий знавець не лише японської кухні, а й її оригінальних течій, наприклад, японсько-перуанської Nikkei.
30 вересня, 10:00-18:00. 1100 грн.
+ розваги для дітей від BabyRock
+ 100% pets friendly
+ власна парковка
Де: RONIN, ресторан японсько-перуанської кухні Nikkei, вул. Зоологічна, 10
Коли: 30 вересня, 12:00-15:00
Вартість: 690 грн для дорослих, 299 грн для дітей 6-12 років, для дітей до 6 років безкоштовно
Забронювати столик: 068 713 14 14