- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
В РИБАLOVE суттєво оновилося меню: нові продукти, нові смаки та акценти. Ми обрали 10 страв, які варто спробувати в першу чергу. І, звісно, кілька слів про те, як було створено кожну з них. Розповідає Віталій Іванюта - бренд-шеф Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова.
198 гривень
Морський гребінець – продукт надзвичайний, ніжний за текстурою та за смаком. Працюючи з ним, дуже важливо з точністю еквілібриста дотримуватися балансу. Саме тому для цього карпачо ми обрали по-літньому яскравий соус з тархуна і додали трохи цитрусових, аби вони додали по-справжньому свіжих, дещо тропічних акцентів.
268 гривень
Тут все просто. Просто ідеальний приготований восьминіг. Ніжний настільки, що жодна галісійка господиня не знайшла б нього жодного недоліка. Тож, слайки восьминога да яскравий і насичений соус до них: жовте карі, імбирний та лимонний фреш, жовтки, гірчиця та оливкова олія найвищої якості.
298 гривень
Цю страву вміє готувати кожна бабуся, яка живе біля Середземного моря. Восьминіг, картопля, паприка. Викласти одне на одного та їсти замість бутерброда – тобто тапаса. Називається все це pulpo a la gallega. Ми перетворили цей відомий рецепт на неймовірно вдалий салат, а копчена парика дода смаку особливої пікантності.
189 гривень
Рецепт цього салату народився за 5 хвилин. Ми експериментували з командою ресторану. Побачили, що у нас є вугор, кіноа та томатно-імбирний маринад. Вирішили їх поєднати, і були в захопленні від того, який результат отримали. І гості оцінили також.
198 гривень
Один з найбільш цікавих салатів саме з гастрономічної точки хору. Ніжна текстура авокадо поєднується з хрусткими листями салату та креветками, солодка хурма – з ароматною, пряною та дещо кислуватою заправкою. Все це відкривається відразу, з першої спроби, і це саме те «вау», якого ми і намагаємося досягти, працюючи над кожною стравою.
98 гривень
Легкий, весняний, майже неваговий. Але э один пікантний акцент: козиний сир шевр, без якого ця гастрономічна історія була б незавершеною.
108 гривень
8. Паелья
548 гривень
Смак Іспанії. Рис і безліч морепродуктів: величезні креветки, мідії та каракатиці. Овочі, дещо карамелізовані. Насичений рибник смак. Беріть, щонайменше, на двох. І не гребуйте пляшкою доброго вина.
398 гривень
Восьминогі, морські гребінці, кальмари та креветки. Настільки ніжні, що їх можна їсти губами. Соус з вина, меду та вершків на основі з бульйону з лобстера. Їсти, не зупиняючись, а потім ламати руками свіжий хліб, аби вимакувати найсмачніше в сковорідці.
Ідеально свіжий риба та гарнір, який максимально пасує саме до неї. Наприклад, філе лосося подаємо з кремом з пастернаку та печеними овочами. Ніжність риби відтіняється свіжістю соуса. Для ніжної дорадо – солодкуватий крем з батату, який вдало підкреслює смак.
Воздвиженська, 21-23