- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Готуйте як шеф-кухарі Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова! Разом з Miele відкриваємо секрети неймовірних страв, які легко повторити вдома для найрідніших: це не просто кулінарні майстер-класи, а затишні зустрічі з вином, теплими розмовами та святковою вечерею!
Отож, обирайте, реєструйтесь і відкривайте нові гастрономічні таланти:
Шеф-кухар: Сергій Палюх (Остання Барикада)
Дата: 23 січня, 18:15
Меню:
-Салат з овочами і фетою
-Ніжна індичка з картоплею
-Морквяний кекс з солоною карамеллю
Шеф-кухар: Дмитро Борисов
Дата: 1 лютого, 18:15
Меню:
-Курячий шашличок зі спеціями та кокосовим молоком
-Свиняча вирізка з гливами, тархуном і томатним салатом
-Стейк міньйон з печеними овочами, кремом пастернак і соусом Деміглас
Шеф-кухар: Вадим Ярема (Chicken Kyiv)
Дата: 8 лютого, 18:15
Меню:
-Салат з морепродуктами в устричному соусі зі свіжими овочами
-Риба, приготована в солі з технікою фламбування
-Тарт з яблуком і лавандою
Шеф-кухар: Віталій Іванюта (бренд-шеф GASTROFAMILY)
Дата: 15 лютого, 18:15
-Печений гарбуз з медом та соусом наршараб
-Філе дорадо з гарбузовим кремом і запеченою цвітною капустою
-Індичі серця з пряним булгуром і вершковим соусом карі
Шеф-кухар: Віталій Іванюта (бренд-шеф GASTROFAMILY)
Дата: 20 лютого, 18:15
-Карпачо з морського гребінця з соусом тархун
-Салат з тигровими креветками, хурмою і авокадо на грилі
-Чорноморські мідії з кокосовим молоком, ароматної зеленню і хрусткою чіабатою