- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Починаємо новий сезон недільних сніданків – з устрицями, келихом ігристого, добрим гумором та розмовами з неймовірними людьми. Цього разу розмова має буде цікавою та п’янкою – будемо говорити про вино, пити вино та, звісно, шукати істину.
Як вино змінило європейську цивілізацію? Як обирати вино, «читати етикетку» та, врешті-решт, справді отримувати задоволення від нього? Які міфи зводять з розуму професійних сомельє? Чи існують якісні українські вина та де їх шукати? Лайфхаки, паролі, цікаві історії. Ось все це, для всіх і кожного – і хай ніхто не піде без усмішки та нових знань.
Спікери:
Анна-Євгенія Янченко - сомельє, блогер та винний євангеліст. Засновниця проектів: Сомельє в зелених штанях, WildWildYeast та WineBigData
Євген Буданцев – сомельє арт-гастрономічного простору Остання Барикада
Модерує бесіду: Банько Марія
Меню:
- Келих вина (брют, біле або червоне)
- Устриця
- Паштет з гусячої печінки або салат з копченою яловичиною
Ціна: 175 гривень.
Коли: 3 лютого, неділя, 11:00
Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності
Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням