- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Це п'ята осінь "Останньої Барикади" — і для 2020 ми підготували незвичайні осінні новини :)
Почнемо з закусок? Іноземні гості найчастіше замовляють устриці з помідоровим розсолом (українські менш солоні за середземноморські і тим цікавіші), паштет з гусячої печінки і, ясна річ, сало. Але ми вирішили додати трішки новенького:
Сет хумусів: з нуту, білої та червоної квасолі (пасує вегетаріанцям) — 79₴
Смажена чорноморська рапана у вершковому соусі з томатами чері — 138₴
Тартар із мармурової яловичини з в’яленими томатами — 158₴
Йдемо далі. Далі — пора гарбуза. Без нього наче й осені не було. Беріть одразу три:
Салат з печеним гарбузом, буряком, руколою та сиром Санторіні Фог — 98₴
Українська вершкова бурата з гарбузовим пюре — 149₴
Гарбузовий крем-суп з мідіями — 79₴
Ну ось і чудово. А тепер перейдемо до рибки та морепродуктів.
Перш за все радимо спробувати велику рибну пательню з філе форелі, судака та сома, тушкованими у білому вині з вершковим соусом — 199₴
І дещо ще:
Салат зі слабосоленою фореллю, маринованою у буряковому фреші з горілкою, та мідіями — 119₴
Філе форелі у маковій скоринці — 199₴
Філе сома зі стиглим виноградом, томленим шпинатом та вурдою — 199₴
Що ще у вас асоціюється з осінню? Гарбуз, гриби, груші... А як щодо ожини?
Наприклад, качина грудка з печеним яблуком та ожиновим соусом — 199₴
А наостанок... ні, не десерт. Наостанок можна врешті-решт зважитись на...
Бичачі яйця з журавлиною, тушковані у білому вині — 139₴
Адреса: Майдан Незалежності, неподалік Лядських воріт