Шефська вечеря в Oxota na Ovets

Метаморфози

Їжа як враження, кухар — як провідник у світі нових смаків.
Запрошуємо на неймовірну вечерю з шефом-кухарем Oxota NA Ovets Олегом Білоусом!
Все це відбудеться 21 грудня о 19:00.
Дещо, чого ви ще не куштували.
Дещо, що ви ще не відчували.

Меню вечері:
Морський їжак з перепелиним яйцем
Камчатський гребінець з трюфельним пюре
Оленина з мусом із селери
Солоний Наполеон з чорним кав'яром
Ціна вечері - 1690 гривень

Вечеряємо на Воздвиженській, 10Б
Деталі: +38 067 406 4156

Коли: 21 грудня 19:00
Де: Oxota na Ovets, вул. Воздвиженська, 10Б
Вартість: 1690 грн
Деталі: +38 067 406 41 56

Форма замовлення:
* Після оплати ви отримайте на пошту листа з квитком.
Якщо ви не бачите квитка у вхідних листах, обов'язково перевірте папку зі спамом.
Якщо маєте питання - пишіть нам на support@borysov.com.ua