- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Так, Шевченко чудово знався у гедонізмі. Він любив чай з ямайським ромом, джин — з устрицями, а ще власноруч готував шинку і обожнював шампанське.
Алкогольних згадок у записах Тараса неміряно — ми зібрали далеко не всі: трохи з щоденника, трохи з повісті "Художник" і зовсім трішечки — з листів Костомарова й Закревського.
До речі, рандомайзер не без подарунків: поширюй тест у соцмережах, покажи пост на касі улюбленого закладу — і отримай келих сидру або вина в подарунок. Пригощаємо до 15 березня включно ;)
Дізнайся, що ти сьогодні будеш пити за версією поета?