Chef's table: М'ясо і краби | Вечеря з шефом Oxota na Ovets

Їжа як враження, кухар — як провідник у світі нових смаків.
Запрошуємо на неймовірну вечерю з шефом-кухарем Oxota NA Ovets Oleg Bilous!

Все це відбудеться 6 лютого.

Дещо, чого ви ще не куштували.
Дещо, що ви ще не відчували.

Меню вечері:

♦ Булочки бао з мусом із тунця
♦ Морський їжак з лаймом
♦ Запечений королівський краб
♦ Стейк міньйон з американської мармурової яловичини Black Angus з перегорським трюфелем
♦ Лимонний сорбет
♦ Вино біле Muscadet Sevre et Maine Sur Lie Vielles Vignes, Poiron Dabin, Франція

Ціна вечері - 1690 гривень

Маємо всього 20 квитків, тож поспішайте!
Купити квитки легко за посиланням: https://borysov.com.ua/uk/shefski-vecheri

Вечеряємо на Воздвиженській, 10Б
Деталі: +38 067 406 4156