- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Тиждень обіцяє бути дууууже насиченим!
13 лютого влаштуйте романтичну вечерю з дегустацією вишуканих українських вин на Андріївському узвозі. 5 страв + 5 келихів вина = 599 гривень. Поглянемо на меню?
♦ Біссер "Колоніст" (ігристе) + устриця з агрусом
♦ Совіньйон Блан "Бейкуш" (біле сухе) + гарбуз/базилік/сир/гібіскус (гарбуз с козином сиром, пудрою гібіскуса та базиліковим маслом)
♦ Тельті Курук Гранд Резерв, Shabo (біле сухе) + подушечка з щучим кав'яром
♦ Kharizma Don Alejandro (рожеве сухе) + картопля/гриби/сметана (подвійні вареники з пудрою із грибів)
♦ Одеське чорне "Колоніст" (червоне сухе) + сало в шоколаді
Коли: 13 лютого, 17:00
Вартість: 599 грн
Адреса: ресторан-салон "Канапа", Андріївський узвіз, 19А
Квитки можна придбати за посиланням
14 лютого — день, коли світом править любов і маркетинг ❤ Ми підготували +15 ідей для вечері у День закоханих, щоб ви могли обрати формат для душі. Переходьте за посиланням та плануйте ;)
Магнум брюту в подарунок до краба? Так, якщо ви замовили королівського краба або краб-сет у Рибаlove, ми подамо до нього Brut Blanc de Blancs Francois Montand.
Але зовсім не обов'язково замовляти цілого королівського краба з акваріуму (3999 грн/кг), якщо у фестивальному меню — пів дюжини страв з крабового м'яса. В першу чергу, зверніть увагу на фаланги королівського краба з цікавими соусами:
- фаланга королівського краба на пару з топленим маслом,
- фаланга королівського краба в соусі блек пепер
- фаланга королівського краба в кокосовому молоці з томатами конкасе
- фаланга королівського краба, запечена в соусі термідор
- фаланга королівського краба у шпинатному соусі з копченими томатами
- фаланга королівського краба в гарбузовому соусі с шиїтаке, базиліком та чилі.
Будь-яка фаланга коштує 699 гривень.
Детальне меню фестивалю переглядайте за посиланням.
Забронювати столик: +38 (097) 121 3131
Наша адреса: вул. Воздвиженська, 21-23
Погодьтесь, всі обожнюють чебуреки! Це ж любов! У Любчиках смажимо їх
- чебурек з грушею та горгонзолою - 59 грн
- чебурек з сиром і томатами - 59 грн
- чебурек з креветками - 59 грн
- чебуреки 4 сири - 59 грн
- чебурек з м'ясом - 49 грн
...А потім трапиться з тобою великий золотистий чебурек з м'ясом - і думаєш: а життя-то дуже навіть прекрасне. Особливо якщо чебурек не один, а з пивком або там з бладі мері (любчику можна) 49 гривень в @liubchyk.restaurant ☀️ на Бессарабській площі, 7 ☀️ на Воздвиженській вулиці, 10Б Video by @foodawesooome ❣️ #человекунуженчебурек #любчик #чебуреки #омномном
88 Likes, 2 Comments - Любчик (@liubchyk.restaurant) on Instagram: "...А потім трапиться з тобою великий золотистий чебурек з м'ясом - і думаєш: а життя-то дуже навіть..."
А до чебуреків беріть не томатний сік, а ні, не пиво, а безалкогольну томатну сангріту (вкінці-кінців, до неї завжди можна замовити текіли). 59 грн. Щастя — море!
Любчик а Воздвиженській 10Б
Телефон +38 (050) 390 61 31
Любчик на Бессарабській площі, 7
Телефон +38 (098) 356 86 86
Тепер можна не просто любити хумус, а любити щодня новий — до речі, до кожного ми подаємо свіжоспечену піту і келих білого або червоного вина за вашим смаком:
♦ хумус із авокадо та міксом салатів - 99 грн
♦ хумус із печеним перцем та бейбі-моцарелою - 119 грн
♦ хумус із курячими тельбухами - 109 грн
♦ хумус із курячим стегенцем, яйцем пашот та печеними овочами - 129 грн
♦ хумус із креветками й томатами - 139 грн
♦ хумус із лососем та соусом із манго - 149 грн
Де: ресторан Chicken Kyiv на Хрещатику 15/4 (на розі вулиць Городецького та Заньковецької)
Забронювати столик: +38 (050) 405 405 5
Поєднання яловичини й морепродуктів — це привіт від американської континентальної кухні 70-их, а ще — привід для нових гастрономічних відкриттів. Олег Білоус, шеф-кухар Oxota na Ovets, поєднав японську мармурову яловичину вагю та делікатесні морепродукти: від тунця татакі до лобстера. Тільки гляньте на меню:
- тартар з вагю з кав'яром (325 грн)
- салат з качкою та восьминогом (175 грн)
- тунець татакі з вагю (395 грн)
- роли з тигровими креветками та вагю (395 грн)
- карі з вагю та морськими гребінцями (415 грн)
- скляна локшина з вагю та лобстером (445 грн)
- стейк з японської яловичини вагю з тигровими креветками (1915 грн)
А ще — ті самі морські їжаки, світовий сіфуд-тренд 20-их, що в тій самій Японії тримається вже кілька десятиліть:
- морський їжак з лаймом (215 грн)
- морський їжак з міксом тартарів та перепелиним яйцем (265 грн)
- морський їжак з морським гребінцем та кав'яром тобіко (310 грн)
Де: ресторан Oxota na Ovets, вул. Воздвиженська, 10Б
Забронювати столик: +38 067 406 41 56
З 12 лютого по 1 березня у Польщі проходить Fine Dining Week — фантастичний гастрономічний фестиваль, протягом якого ви можете замовити спеціальний дегустаційний сет від шеф-кухаря за 129 злотих. У варшавській Канапі пропонують два сети на вибір:
Сет А:
- Український шовдар з маринованою грушею та мусом із сиру халумі
- Карпатський банош з овечою бринзою та копченим салом
- Закарпатський бограч з овочами та ростбіфом
- М'ясо поросяти з грибною перловою кашею й мариноваим буряком
- Маковий пиріг з горіховим кремом, журавлиною й молочнии чимсами
Сет B:
- Мус із копченої скумбрії з соусом із маслянки та олії з кропу
- Чорні вареники з трьома видами риби, соусом із раків та кав'яром форелі
- Бессарабська рибна юшка з раковими шийками та саламуром
- Смажене філе тріски з пастою із баклажану гриль та цитрусовим соусом
Деталі та бронювання за посиланням
Де: Варшава, вул. Нарбутта, 10
Забронювати столик:
Крім улюбленого сендвіча зі стейком із тунця (69 грн) та Surf&Turf бургера з м'ясом та креветками (теж 69 грн), у нас є чимало цікавого і нового в меню:
- пінца з мортаделою і стиглими томатами (89 грн)
- пінца з буратою, анчоусами та каперсами (99 грн)
- бургер BEYOND MEAT (149 грн)
- бурата з каперсами та халапеньйо (99 грн)
- страчатела з печеним перцем, анчоусами та каперсами (89 грн)
- страчатела з тигровими креветками гриль та карамелізованим персиком (89 грн)
- коктейлі Kanapka Spritz & Limonchello Spritz (по 89 грн)
Де: Андріївський узвіз, 30А
Без попереднього бронювання
Вже на цьому тижні у нас +2 нових заклади: Білий Налив просто поряд зі станцією метро "Політехнічний інститут" та ще один Mushlya Bar На Хрещатику — але тепер у Черкасах. Слідкуйте за анонсами!
У лютому чекайте на класичні курси-бестселлери та нові. Наприклад, за вашими проханнями ми додали курс про те, як розробляти та упаковувати франшизи. Розклад лютого:
Друзі, такий дайджест ми плануємо випускати щопонеділка. Щоб нічого не пропустити, підписуйтесь на нас за цією короткою формою. Обіцяємо: спамити не будемо! Лише найсмачніше і важливе, як у цьому випуску ;)