Gastrofamily дайджест №11

Як завжди, розповідаємо про те, як минув тиждень, та ділимося з вами планами на наступний.

Дегустація вин з "Колоністом"

У вівторок в «Любчику» провели чергову дегустацію вин «Колоніст». Як завжди, було цікаво, затишно та смачно. Устриці, раки, мідії, рапани та 5 вин. Чудова комбінація. Наступна подібна дегустація відбудеться в ресторані «Бессарабія» - вже 14 серпня.

Актуальні курси Borysov Academy/Metro Academy

Спекотне літо в Borysov Academy/Metro Academy. Слідкуйте за розкладом і не прогавте те, що цікаво саме вам.

10 серпня – практичний курс «Маркетинг – як у Дмитра Борисова».

Від побудови бренду та керування «точками контакту з гостем» до створення вірусного контенту  та воркшопу з мобільної фотографії. 1 день. 4 спікера. Обід, дегустація вина, воркшопи та творча лабораторія. 950 гривень.

17 серпня – практичний курс «Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном»

Флагманський курс, під час якого Дмитро Борисов, Олена Борисова та весь ТОР-менеджмент GASTROFAMILY максимально відверто розповідають про всі процеси, пов’язані зі створенням та життям ресторану – від розробки концепції то вирішення юридичних питань, від задач логістики до виконання фінансової моделі. Два дні, безліч лекцій, майстер-класів, дегустацій та індивідуальних консультацій від експертів. 5000 гривень.

19 серпня - кулінарний курс «Суші. Традиційна японська кухня та Nikkei»

Шеф-кухар ресторану RONIN буде вчити готувати 7 видів страв: сашимі, гункан та нігірі суші, макі-суші, футомакі, темакі та популярні роли «Каліфорнія» з різними делікатесними продуктами. 950 гривень.

Що нового в ресторанах Сім’ї?

Делікатесні ланчі у великомі місті

Нагадуємо про те, що по буднях в трьох наших ресторанах подаємо фантастичні ланчі. В «Бессарабії», РИБАLOVE/Crab’s Burger та RONIN можна і варто замовляти з 12.00 до 16.00 за 139 гривень обіди з двох делікатесних страв та напоя.

  • Наприклад, в «Бессарабії» це може бути авокадо тост, порція каракатиць на грилі та компот або рибацька юшка з 4 видами риби, курячий паштет з карамелізованою цибулею та лимонад.
  • В РИБАLOVE/Crab’s Burger стейк з тунця з картоплею фрі, салат з 5 видів томатів та морс або велика порція мідій, тартар з лосося з гуакамоле та лимонад.
  • В RONINтостадітас з томатами, курячі мітболи в перуанському стилі та лимонад або салат чука, локшину з куркою та овочами та компот.

Актуальне меню ланчів на сьогодні можна знайти на цій сторінці.

Як пережити спеку в центрі міста?

Як пережити спеку? Думаю, що найкраще – біля фонтану в «Ватра» або в саду RONIN.

В RONIN сміливо беріть будь-які севиче / тірадіто / тостадітос за 128 гривень. Мені здається, що порція маринованого з лаймом та чилі тунця з манговим соусом або лосось з трюфельним мармеладом за такі гроші - це взагалі фантастика.

Суші - не з пластикових підносів, а в красивому ресторані - з ідеально свіжою рибою і Філадельфією, з креветками темпура і манго - по 228 гривень.

На компанію беріть за 498 гривень плато: устриці, севіче, сашимі, креветки, соуси.

Для діток - розваги від BabyRock.

У «Ватрі» - як завжди: Бургер. Бріскет. BBQ.

За 98 гривень беріть бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини і тигровими креветками або бургер з яловичиною і фуа-гра.

За 138 - велику порцію бріскета, реберця або половину курчати. Все це - з соусами, салатом, літніми малосолами та картоплею-фрі.

Формула ідеального вечора

Щовечора всі зустрічаємося у «Білого наливу». Устриця, сидр, хот-дог. Звісно, по 29 гривень.

Підзарядилися - і до ночі в секретний Check-In Kyiv Bar. Там за баром дві приголомшливі красуні Маша і Женя готують «київські коктейлі», популярні твісти і класику - по 98 гривень.