Дайджест Gastrofamily: дегустації, фестивалі, новий Білий Налив і Mushlya Bar

Тиждень обіцяє бути дууууже насиченим!

Романтична дегустація в Канапі

13 лютого влаштуйте романтичну вечерю з дегустацією вишуканих українських вин на Андріївському узвозі. 5 страв + 5 келихів вина = 599 гривень. Поглянемо на меню?

♦ Біссер "Колоніст" (ігристе) + устриця з агрусом

♦ Совіньйон Блан "Бейкуш" (біле сухе) + гарбуз/базилік/сир/гібіскус (гарбуз с козином сиром, пудрою гібіскуса та базиліковим маслом)

♦ Тельті Курук Гранд Резерв, Shabo (біле сухе) + подушечка з щучим кав'яром

♦ Kharizma Don Alejandro (рожеве сухе) + картопля/гриби/сметана (подвійні вареники з пудрою із грибів)

♦ Одеське чорне "Колоніст" (червоне сухе) + сало в шоколаді

Коли: 13 лютого, 17:00

Вартість: 599 грн

Адреса: ресторан-салон "Канапа", Андріївський узвіз, 19А

Квитки можна придбати за посиланням

День закоханих

14 лютого — день, коли світом править любов і маркетинг ❤ Ми підготували +15 ідей для вечері у День закоханих, щоб ви могли обрати формат для душі. Переходьте за посиланням та плануйте ;)

Фестиваль крабів у Рибаlove

Магнум брюту в подарунок до краба? Так, якщо ви замовили королівського краба або краб-сет у Рибаlove, ми подамо до нього Brut Blanc de Blancs Francois Montand.

Але зовсім не обов'язково замовляти цілого королівського краба з акваріуму (3999 грн/кг), якщо у фестивальному меню — пів дюжини страв з крабового м'яса. В першу чергу, зверніть увагу на фаланги королівського краба з цікавими соусами: 

- фаланга королівського краба на пару з топленим маслом, 

- фаланга королівського краба  в соусі блек пепер

- фаланга королівського краба в кокосовому молоці з томатами конкасе

- фаланга королівського краба, запечена в соусі термідор

- фаланга королівського краба у шпинатному соусі з копченими томатами

- фаланга королівського краба в гарбузовому соусі с шиїтаке, базиліком та чилі.

Будь-яка фаланга коштує 699 гривень.

Детальне меню фестивалю переглядайте за посиланням.

Забронювати столик: +38 (097) 121 3131

Наша адреса: вул. Воздвиженська, 21-23

Фестиваль чебуреків у Любчиках

Погодьтесь, всі обожнюють чебуреки! Це ж любов! У Любчиках смажимо їх 

- чебурек з грушею та горгонзолою - 59 грн
- чебурек з сиром і томатами - 59 грн
- чебурек з креветками - 59 грн
- чебуреки 4 сири - 59 грн
- чебурек з м'ясом - 49 грн

 

...А потім трапиться з тобою великий золотистий чебурек з м'ясом - і думаєш: а життя-то дуже навіть прекрасне. Особливо якщо чебурек не один, а з пивком або там з бладі мері (любчику можна) 49 гривень в @liubchyk.restaurant ☀️ на Бессарабській площі, 7 ☀️ на Воздвиженській вулиці, 10Б Video by @foodawesooome ❣️ #человекунуженчебурек #любчик #чебуреки #омномном

88 Likes, 2 Comments - Любчик (@liubchyk.restaurant) on Instagram: "...А потім трапиться з тобою великий золотистий чебурек з м'ясом - і думаєш: а життя-то дуже навіть..."

А до чебуреків беріть не томатний сік, а ні, не пиво, а безалкогольну томатну сангріту (вкінці-кінців, до неї завжди можна замовити текіли). 59 грн. Щастя — море!

Любчик а Воздвиженській 10Б
Телефон +38 (050) 390 61 31
Любчик на Бессарабській площі, 7
Телефон +38 (098) 356 86 86

Фестиваль хумусів у Chicken Kyiv

Тепер можна не просто любити хумус, а любити щодня новий — до речі, до кожного ми подаємо свіжоспечену піту і келих білого або червоного вина за вашим смаком:

♦ хумус із авокадо та міксом салатів - 99 грн

♦ хумус із печеним перцем та бейбі-моцарелою - 119 грн

♦ хумус із курячими тельбухами - 109 грн

♦ хумус із курячим стегенцем, яйцем пашот та печеними овочами - 129 грн

♦ хумус із креветками й томатами - 139 грн

♦ хумус із лососем та соусом із манго - 149 грн

Де: ресторан Chicken Kyiv на Хрещатику 15/4 (на розі вулиць Городецького та Заньковецької)

Забронювати столик: +38 (050) 405 405 5

Surf&Turf фестиваль та морські їжаки в Oxota na Ovets

Поєднання яловичини й морепродуктів — це привіт від американської континентальної кухні 70-их, а ще — привід для нових гастрономічних відкриттів. Олег Білоус, шеф-кухар Oxota na Ovets, поєднав японську мармурову яловичину вагю та делікатесні морепродукти: від тунця татакі до лобстера. Тільки гляньте на меню:

- тартар з вагю з кав'яром (325 грн)

- салат з качкою та восьминогом (175 грн)

- тунець татакі з вагю (395 грн)

- роли з тигровими креветками та вагю (395 грн)

- карі з вагю та морськими гребінцями (415 грн)

- скляна локшина з вагю та лобстером (445 грн)

-  стейк з японської яловичини вагю з тигровими креветками (1915 грн)

А ще — ті самі морські їжаки, світовий сіфуд-тренд 20-их, що в тій самій Японії тримається вже кілька десятиліть:

- морський їжак з лаймом (215 грн)

- морський їжак з міксом тартарів та перепелиним яйцем (265 грн)

- морський їжак з морським гребінцем та кав'яром тобіко (310 грн)

Де: ресторан Oxota na Ovets, вул. Воздвиженська, 10Б
Забронювати столик: +38 067 406 41 56

Fine Dining Week у Канапі (Варшава)

З 12 лютого по 1 березня у Польщі проходить Fine Dining Week — фантастичний гастрономічний фестиваль, протягом якого ви можете замовити спеціальний дегустаційний сет від шеф-кухаря за 129 злотих. У варшавській Канапі пропонують два сети на вибір:

Сет А:

- Український шовдар з маринованою грушею та мусом із сиру халумі

- Карпатський банош з овечою бринзою та копченим салом

- Закарпатський бограч з овочами та ростбіфом

- М'ясо поросяти з грибною перловою кашею й мариноваим буряком

- Маковий пиріг з горіховим кремом, журавлиною й молочнии чимсами

Сет B:

- Мус із копченої скумбрії з соусом із маслянки та олії з кропу

- Чорні вареники з трьома видами риби, соусом із раків та кав'яром форелі

- Бессарабська рибна юшка з раковими шийками та саламуром

- Смажене філе тріски з пастою із баклажану гриль та цитрусовим соусом

Деталі та бронювання за посиланням

Де: Варшава, вул. Нарбутта, 10
Забронювати столик: 

Оновлене меню в Канапка-бар

Крім улюбленого сендвіча зі стейком із тунця (69 грн) та Surf&Turf бургера з м'ясом та креветками (теж 69 грн), у нас є чимало цікавого і нового в меню:

- пінца з мортаделою і стиглими томатами (89 грн)

- пінца з буратою, анчоусами та каперсами (99 грн)

- бургер BEYOND MEAT (149 грн)

- бурата з каперсами та халапеньйо (99 грн)

- страчатела з печеним перцем, анчоусами та каперсами (89 грн)

- страчатела з тигровими креветками гриль та карамелізованим персиком (89 грн)

- коктейлі Kanapka Spritz & Limonchello Spritz (по 89 грн)

Де: Андріївський узвіз, 30А
Без попереднього бронювання 

Нові відкриття: Білий Налив на КПІ та Mushlya Bar у Черкасах

Вже на цьому тижні у нас +2 нових заклади: Білий Налив просто поряд зі станцією метро "Політехнічний інститут" та ще один Mushlya Bar На Хрещатику — але тепер у Черкасах. Слідкуйте за анонсами!

Borysov Academy & Metro Academy: новий сезон

У лютому чекайте на класичні курси-бестселлери та нові. Наприклад, за вашими проханнями ми додали курс про те, як розробляти та упаковувати франшизи. Розклад лютого:

Borysov Academy & METRO Academy. Маркетинг як у Борисова. Новий курс.

Управління персоналом: від пошуку до системи 

Франшизи в ресторанному бізнесі: створюємо і продаємо

Ефективне управління кухнею ресторану. Основи НАССР 

BORYSOV & METRO Academy: менеджмент ресторану та сучасні стандарти сервісу 

Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном 

Курс-демонстрація. Десерти в меню кафе і ресторану 

Друзі, такий дайджест ми плануємо випускати щопонеділка. Щоб нічого не пропустити, підписуйтесь на нас за цією короткою формою. Обіцяємо: спамити не будемо! Лише найсмачніше і важливе, як у цьому випуску ;)