Барсук на Позняках: меню, інтер'єр, деталі

Розпочав роботу гастробар «Барсук» на Княжому Затоні, 14Б. Офіційне відкриття планують на вечір п’ятниці.
Як завжди, тут планують сніданки весь день, смачну космополітичну їжу та цікаві коктейлі.

Про концепцію

З «Барсука» почалася історія Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Це був перший заклад, який Дмитро відкрив, покинувши рекламний бізнес та пробуючи свої сили в новій індустрії. Мінімальний ремонт, непопулярна локація, жодних знижок на їжу та сирники і том ям поряд в меню. 10 років тому комусь це здалося дивним, однак гостей ставало все більше і виявилося, що саме такі місця є затребуваними. Наразі в Сім’ї вже більше 50 закладів.
І це третій «Барсук» у Києві. Другий такий заклад влітку відкрили на Солом’янці

Про команду

Ресторан на Позняках відкрито на умовах франшизи. Підприємець Михайло та його мати Марина вже мають досвід в ресторанному бізнесі, однак це їх перший ресторан саме в Києві. 

«Все почалося років 20 тому в місті Ніжин – з маленького Інтернет-клубу, в якому я вирішив відкрити корнер з закусками та напоями. Потім він перетворився на повноцінний бар. Мені сподобалося цим займатися. Це щоденні нові виклики та нові знайомства. Врешті-решт ми з мамою відкрили, а точніше, побудували «з нуля» великий ресторан, який багато років працював дуже успішно. І в мене вже не було жодним сумнівів, що я знайшов справу свого життя.

Кілька років тому в нам з’явилася ідея відкрити ресторан в Києві. Ми шукали різні варіанти. На одній з конференцій побачити Дмитра і подумали, що нам потрібен досвід його команди.
Перша зустріч відбувалася в «Барсуці» на Печерську. Я не зрозумів, як це працює. Відверто простий інтер’єр та локація, яку, ще треба пошукати. Навколо немає людей, зате всередині повна посадка. Це було так дивно і так цікаво, тож ми вирішили спробувати. 

В нашому закладі на Позняках ми не змінюємо основу концепції, це буде, в першу чергу, саме гастрономічне місце, однак ми хотіли зробити його надзвичайно красивим, і, здається, це вийшло. 
Це сучасний яскравий заклад, в якому є все, за що можна любити круті гастробари». Михайло 

Про інтер’єр

Ресторан розрахований на 75+ посадкових місць.
В ньому 2 великих зали та кілька затишних ніш. Біля входу – скульптура величезного «Барсука» в короні, всередині – сюрреалістичні картини, дзеркала, неонові інсталяції та дуже багато живих рослин. 
Літній майданчик планують відкрити вже з наступного року. 



Про меню
Тут подаватимусь добре відомі фірмові страви від «Барсука». Крім того, цей «Барсук» розпочав роботу відразу з осінніми оновленнями. 

Подивитись все меню
На сніданок:

Сет закусок з ростбіфом (паштет з курячої печінки, ростбіф із телятини, хумус з оливковою олією і горіхами, гуакамоле ).
До сету подається свіжоспечена чіабата з червоною аджикою та вершковим маслом - 189 гривень. 

Гарячий тост з авокадо-мусом, яєчнею та соусом чеддер - 129 гривень
Яйця пашот на вершковому бріоші з лососем, гуакамоле і соусом Голандез - 189 гривень
Фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом – 69 гривень

Французькі грінки з ніжним сирним мусом та ягідним кулі – 89 гривень
Великий сніданок на двох (2 келихи вина, 2 чашки чаю, сет закусок на вибір, дві порції яєць пашот з лососем або з куркою, 2 солодкі страви на вибір) – 599 гривень. 

На обід: 
Боул з авокадо, бобами едамаме ,вершковим сиром, кіноа та свіжими томатами – 139 гривень


Соковиті рибні котлетки з грильованими овочами - 149  гривень
Крем-суп з гарбуза з тигровими креветками - 119 гривень
Борщ зі сметаною подаємо з темним хлібом і перетертим салом з часником і зеленню - 79 гривень
Пікантний Том-ям з лососем та тигровими креветками - 159 гривень


Голубці зі сметаною та зеленню - 119 гривень

На вечерю:   

Гуакамоле з м'яким яйцем, свіжою кінзою, гострим чілі і теплим гречаним багетом - 79 гривень
Картопляні деруни, запечені у сметанному соусі з грибами – 99 гривень


Стейк із лосося з запеченим рисом, шпинатом і вершково-сирним соусом - 198 гривень


Судак з овочами та вершковим карі соусом - 198 гривень
Вершкове ризото з рису арборіо з куркою та гливами - 159 гривень
Камамбер запечений на вугіллі з карамелізованною грушею та малиновим кулі – 149 гривень

Коктейлі: 99 – 119 гривень

Cвяткове відкриття: 18 вересня, з 19.00
Музика, вино для всіх гостей, фантастичні враження та відео на згадку.
Бронювання столиків: +380985566962, +380932657013  

 

Адреса: Княжий Затон, 14Б
Режим роботи: Пн 11:00 - 23:00, Вт- Нд 10:00 - 23:00