Yummy-дайджест. Випуск 2. Нові заклади, доставка пончиків, плацинди та спаржа

Любі, ви як? У нас був, справді, шалений тиждень. Рахуємо: два нових заклади (неонові вечірки від «Білого наливу» тепер у Житомирі та у Дніпрі), великий м’ясний фестиваль в Oxota na Ovets, новий сезон сучасної української кухні в «Канапі», оновлене меню в «Барсуці» та повернення великих київських сніданків від Chicken Kyiv. Так, і доставка пончиків. І шаурма без капусти. Фани БПШ: ми вас почули. Взагалі ми завжди вдячні за зворотній зв’язок і весь час намагаємося робити так, що вам було затишно, смачно та «вау».

Ось тут можна знайти перелік всіх літніх терас, які вже працюють
А ось тут можна знайти меню на доставку Києвом

Переходимо до новин.

 «Білий Налив»: Житомир, Дніпро… Що далі?

Майже всі «Білі Наливи» в різних містах України прокинулися від анабіозу та приймають гостей. Ми переглядаємо ваші шалено-неонові сторіс, і, звісно, в захваті він них. І, звісно, ми щасливі, що «Білих Наливів» стає ще більше.
В четвер відкрили заклад у Житомирі – на вулиці Героїв Небесної сотні, 15.
В п’ятницю новенький «Білий Налив» з’явився у Дніпрі – на Барикадній, 7.

На жаль, поки не можна влаштовувати вечірки у наших залах, але ми працюємо у форматі to go, а поряд є літні тераси, на яких можна безпечно розташуватися.

До речі, меню «Білих Наливів» вже суттєво розширилося – з’явився грушевий сидр, ход-доги у бріошах на інші цікаві новинки.

І відразу розповідаємо, де плануємо наступне відкриття незабаром. В Запоріжжі! Чекаєте?

І вже рівно тиждень, як працює новенька Philadelphia Roll&Bowl на проспекті Перемоги, 3.

Нове меню в ресторані «Канапа»

«Канапа» вже приймає гостей на двох фантастичних терасах. Під час карантину ми зосередилися на суттєвому оновленні меню, як завжди, приділяючи увагу регіональним стравам та локальним сезонних продуктам. Звісно, ми залишили фірмові позиції на шталт паштету з цесарки, чорних вареників або котлети по-киїівськи, але додали дуже багато нового:  від бессарабських плацинд до лемківських тертяників.   

Страви, які радимо спробувати в першу чергу:

Одеський форшмак з дунайського оселедця – з маринованими яблуками сорту Симиренко та щучим кав’яром – 98 гривень.
Українська спаржа з вершковим кремом, хрусткими злаковими чіпсами та овочевим демігласом – 98 гривень.
Сет сирів. Українська бринза, смажений сир халумі, м’який сир з рубленими в’яленими томатами та зеленню подаємо разом з паштетом з гороху, печеними на вугіллі кабачками, солодким перцем та маринованою морквою та селерою - 129 гривень.
Українська бурата з буряковим мусом та м’ятним песто – 129 гривень.
Терчаники (картопляні оладки) зі сметанним соусом, маринованими зеленими томатами та щучим кав’яром – 129 гривень.
Мідії у вершково-винному соусі з часником та пухким пляцком - 129 гривень.
Бессарабські плацинди (закриті пироги з витяжного тіста) – з трьома видами сиру та яйцем або ж з тельбухами та цибулею – 69 гривень.
Смажена на відкритому вогні свинина (маринована з лимонним соком та імбирем) з цибулевим мусом, кефірно-часниковим соусом та плациндами -  198 гривень.
Обсмажені на вугіллі телячі реберця, які подаємо з чорничним соусом на хересі та молодою картоплею – 299 гривень.

Андріївський узвіз, 19А
Переглянути все меню
Забронювати столик: (068) 044 30 50

BIG MEAT FEST в Oxota na Ovets
Ми знаємося на м’ясі і вже багато років поспіль розвиваємо культуру споживання стейків. 
Ми знаємо, що м’яса багато не буває.Що ідеальна порція – кілограм. І що гість має право сам обирати, який саме величезний стейк варто підсмажити для вечері.

BIG MEAT FEST – це про цінності, традиції та велику насолоду.
Портерхауз XXL (1 кг) - 640 гривень
Ковбой XXL (1 кг) - 790 гривень
Каре теляти XXL (1 кг) - 590 гривень
Каре ягняти XXL (1 кг) - 1590 гривень.


Воздвиженська, 10А
Забронювати столик: (067) 406 41 56

Замовити додому

Оновлене меню в гастробарі «Барсук»

Тут все просто. Треба спробувати. Бо ми не знаємо, як описати, чому варто приходити саме за цими пашотами. Саме на Печерськ. Можна навіть о десятій вечора, бо ж сніданки тут подають весь день.
Звісно, пашоти ідеально приготовані. Але є щось ще, що спонукає думати про них знову і знову. Якесь фантастично гармонійне поєднання солодкого вершкого бріошу, ніжного соуси голандез та гостроти чилі. І, звісно, багато лосося. Дуже багато лосося. І все це знову балансується легким літнім салатом та, звісно, об’єднується в перфектну комбінацію в той момень, коли яйце надрізається, і рідкий жовток огортає всі ці компоненти, і ви відчуваєте, що це – «воно».

Крім оновленої подачі сніданків радимо звернути увагу на такі страви з нового меню:
Пінса з ростбіфом, ніжним омлетом, крем сиром та в'яленими томатами – 169 гривень
Салат з буратою, зеленню та трюфельним соусом – 179 гривень
Хумус із куркою, гливами і солодким перцем - 129 гривень
Окрошка на кефірі – 79 гривень
Стейк із лосося з запеченим рисом і шпинатом – 198 гривень
Пряний тартар з яловичини з ароматною зеленню, свіжим жовтком і хрусткими тостами – 149 гривень
Крем Сабайон з сезонними ягодами – 99 гривень

Провулок Є. Гуцала, 3А
Переглянути все меню
Забронювати столик: (050) 386 36 29

БПШ: нова шаурма без капусти та доставка пончиків

Так, тепер ваші улюблені пончики з цукровою пудрою або згущеним молоком домчать з доставкою додому. 39 гривень за величезну порцію з 12 пончиків. Мрія!
А ще ми, нарешті, зробили шаурму без капусти. Так, вдвічі більше м’яса та 0% капусти. Замовляйте за 79 гривень. Взагалі маємо тепер аж 5 видів шаурми.


Вегетаріанська – 49 гривень
Класична з м’ясом – 59 гривень
Суперм’ясо (подвійна порція м’яса) – 69 гривень
Шаурма XXL – 79 гривень
Шарума only meat (без капусти) – 79 гривень

До зустрічі на Великій Васильківській, 21 або замовляйте доставку