Пончики, шаурма і вареники: Дмитро Борисов анонсував нові формати

Пончики, шаурма і вареники: Дмитро Борисов анонсував нові формати

Привіт, друзі! Хочу анонсувати нові класні формати, які ми відкриємо найближчим часом.

Отже, ми відкриваємо «БПШ» — біляш, пончик, шаурма. Це будуть вдосконалені, але добре відомі нам усім страви: це біляш розміром з сосиску в тісті з соковитим м'ясом, порція пончиків, як в дитинстві, і, сподіваюся, краща в світі шаурма.

Другий новий формат — «VarenykyNOW». Для цих вареників буде використовуватися китайська технологія приготування в пароварці.

Також скоро буде доступна ще одна оригінальна страва — «борщ в капусті». Цей еко-продукт можна повністю утилізувати. З'являться ще «сало Adidas» з трьома прожилками, наш знаменитий паштет з свіжоспеченим хлібом, український м'який сир запечений в хлібі і багато іншого.

Дуже хочеться, щоб ви, як наші гості, нарешті закохувалися в українські формати, а не тільки відвідували інші екзотичні точки. Make varenyky great again!

Ці формати також будуть відкриватися по всій Україні і доступні для покупки в вигляді франшизи. Деталі — на franch.borysov.com.ua

Хочу також розповісти про відкриття ресторанів «Мушля» та «Білий налив» в районі метро Льва Толстого. Нагадую також, що вже протягом місяця на Шота Руставелі, 10 працює «Philadelphia. Roll & Bowl», де нещодавно з'явилася доставка.

Ми завжди раді вас бачити!

Популярні статті

Ціни в ресторані, кафе, барі: як правильно розрахувати і не прогоріти (ВІДЕО)
Лип 24, 2019 • Час читання: 2 мин
9 помилок сервісу в ресторанах: що дратує гостей найбільше (ВІДЕО)
Бер 12, 2019 • Час читання: 3 мин
Готуємо з Дмитром Борисовим: качина грудка з овочами за 10 хвилин (ВІДЕО)
Бер 01, 2019 • Час читання: 1.6 мин
Готуємо з Дмитром Борисовим: як вибрати м'ясо для шашлику, стейка і буженини (ВІДЕО)
Травень 03, 2019 • Час читання: 2.3 мин