- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Пончики, шаурма і вареники: Дмитро Борисов анонсував нові формати
Бізнес • Опубліковано redactor Пон, 03/06/2019 - 18:34 • Час читання: 0.7 мин
Привіт, друзі! Хочу анонсувати нові класні формати, які ми відкриємо найближчим часом.
Отже, ми відкриваємо «БПШ» — біляш, пончик, шаурма. Це будуть вдосконалені, але добре відомі нам усім страви: це біляш розміром з сосиску в тісті з соковитим м'ясом, порція пончиків, як в дитинстві, і, сподіваюся, краща в світі шаурма.
Другий новий формат — «VarenykyNOW». Для цих вареників буде використовуватися китайська технологія приготування в пароварці.
Також скоро буде доступна ще одна оригінальна страва — «борщ в капусті». Цей еко-продукт можна повністю утилізувати. З'являться ще «сало Adidas» з трьома прожилками, наш знаменитий паштет з свіжоспеченим хлібом, український м'який сир запечений в хлібі і багато іншого.
Дуже хочеться, щоб ви, як наші гості, нарешті закохувалися в українські формати, а не тільки відвідували інші екзотичні точки. Make varenyky great again!
Ці формати також будуть відкриватися по всій Україні і доступні для покупки в вигляді франшизи. Деталі — на franch.borysov.com.ua.
Хочу також розповісти про відкриття ресторанів «Мушля» та «Білий налив» в районі метро Льва Толстого. Нагадую також, що вже протягом місяця на Шота Руставелі, 10 працює «Philadelphia. Roll & Bowl», де нещодавно з'явилася доставка.
Ми завжди раді вас бачити!
Останні статті
Яким буде ресторанний ринок у 2025 році
Жов 08, 2021 • Час читання: 1.1 мин
Де навчатися ресторанному бізнесу
Жов 07, 2021 • Час читання: 1.4 мин
Чи варто відкривати ресторан у 2021 році
Жов 07, 2021 • Час читання: 1.2 мин
Як створити унікальну концепцію ресторану
Жов 05, 2021 • Час читання: 1.1 мин
Мода чи феномен: Дмитро та Олена Борисови про майбутнє української кухні
Лют 25, 2020 • Час читання: 2.9 мин Популярні статті
Ціни в ресторані, кафе, барі: як правильно розрахувати і не прогоріти (ВІДЕО)
Лип 24, 2019 • Час читання: 2 мин
9 помилок сервісу в ресторанах: що дратує гостей найбільше (ВІДЕО)
Бер 12, 2019 • Час читання: 3 мин
Готуємо з Дмитром Борисовим: качина грудка з овочами за 10 хвилин (ВІДЕО)
Бер 01, 2019 • Час читання: 1.6 мин
Готуємо з Дмитром Борисовим: як вибрати м'ясо для шашлику, стейка і буженини (ВІДЕО)
Травень 03, 2019 • Час читання: 2.3 мин